step patched / step oldu stepsister

delidehset

Platinum Üye

&
kısaca patchlenmis step dllye hic bir şekilde dokunmadık icinde themida var gene adminler
inceledikten sonra kullanın zararlı bir yazılım goremedik zaten exede hicbir obf veya obf tarzi birsey yok incelendikten sonra kullanabilirsiniz.
image.png
güya bizim srcyi kullanmiyorlardi :)

kozis & meto önceki konu yanlis yere acmisiz bida aciyoruz!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
önceki konuyu repleyip doğru kategoriye almak yerine yeni konu açmanızdaki amaç kötü niyetli bence

bunun için cg faresi olmana gerek yok zaten yeterince eski üye olduğunu düşünüyorum
hesap açılma tarihiyle ne alakası var sadece giriyom minecraft konularına bakıyorum düşünceni kendine sakla
konu hakkında konuş yoksa boş polemik yaratma

&
kısaca patchlenmis step dllye hic bir şekilde dokunmadık icinde themida var gene adminler
inceledikten sonra kullanın zararlı bir yazılım goremedik zaten exede hicbir obf veya obf tarzi birsey yok incelendikten sonra kullanabilirsiniz.
image.png
güya bizim srcyi kullanmiyorlardi :)

kozis & meto önceki konu yanlis yere acmisiz bida aciyoruz!!

boş konu olmuş

hesap açılma tarihiyle ne alakası var sadece giriyom minecraft konularına bakıyorum düşünceni kendine sakla
konu hakkında konuş yoksa boş polemik yaratma
Kendi konusunu uplamak için güzel yazan adamdan bunu duyuyorum neyse denecek söz yok bildiğiniz yoldan ilerleyin + olarak cg faresi yazman yeterince polemik yaratacak bir söylem zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt