ahmetcevik
Uzman Üye
- İletişim
konuyu okumadın galiba zaten ekte bir video var.hilenin çalıştığına dair video eklemeniz lazım
konuyu okumadın galiba zaten ekte bir video var.hilenin çalıştığına dair video eklemeniz lazım
aga hile çöp x e 2 3 kere basınca çöküyo bir daha basılmıyomenu x olması gerek
tam ekrana geç injectle dostum injectten sonra degistirme pencere seyiniinject engelini kaldırdınmı crash atıyo gene
linke tıklamadan direkt izlenebilseymiş daha hoş dururmuşkonuyu okumadın galiba zaten ekte bir video var.
ELİNE SAĞLIK çalışıyo gayet iyi millete keyloger atıyolardı Crâck yedilertam ekrana geç injectle dostum injectten sonra degistirme pencere seyini
tüm kontroller kaldırıldı
kusura bakmayın akıl edemedim vallalinke tıklamadan direkt izlenebilseymiş daha hoş dururmuş
İnjectledikten 5-10 saniye sonra oyundan atıyor menü geliyorselamun aleykum zamanı gelmişti diye düşünüyorum , ajdaremmi ve dexa adlı 2 tane yaratık piyasadan en kısa sürede siktir olup gitmeleri dilegiyle.
dll vt :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dll dw :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
OYNAYIŞ : oynanış
dll i herhangi bir injectorle injectleyebilirsiniz keyifli oyunlar.
en ucuz fiyatlarıyla sadece admin banı kendi clientim ; discord.gg/ethereumclient
herhangi bir soru veya destek için discord.gg/ethereumclient
selamun aleykum zamanı gelmişti diye düşünüyorum , ajdaremmi ve dexa adlı 2 tane yaratık piyasadan en kısa sürede siktir olup gitmeleri dilegiyle.
dll vt :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dll dw :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
OYNAYIŞ : oynanış
dll i herhangi bir injectorle injectleyebilirsiniz keyifli oyunlar.
en ucuz fiyatlarıyla sadece admin banı kendi clientim ; discord.gg/ethereumclient
herhangi bir soru veya destek için discord.gg/ethereumclient
Aynı sorun bendede var çözebildin mi hocam ?İnjectledikten 5-10 saniye sonra oyundan atıyor menü geliyor