Çıkarmaz. İnjectleyebilirsinstepde rat var çok iyi biliyomda bu dll injectlesem sıkıntı çıkarmaz dimi
STEP CLİENT DENEN * EVLADİ CLİENTİN OWNERLARI STEALER ATİYOR BEYLER KANİT OLARAK APPDATADA LOCAL KLASORUMUYDU YADA LOCALLOWDU İKİSİNDEN BİRİNDEKİ KLASORLERİN İCİNİ GEZİN BİR KLASORDE LOGUNUZUN TUTULDUGUNU GORECEKSİNİZ LOGUNUZUN TUTULDUGU KLASORDE LOGS DİYE BİR KLASÖR VAR ORDA KEYLOGGER KAYİTLARİ OLACAK EK OLARAK EN AZ BİR TANEDE EKRAN FOTONUZ AYRİCA %temp% KLASORUNUN İCİNDE İSE STEALERİUM DİYE BİR EXE VAR .D * EVLATLARI ASYNC STEALER KULLANMİS BİDE BOYLE MAL CLİENTLERE PRİM VERMEYİN AYRİCA KONUYU ACAN KİSİNİNDE ELLERİNE SAGLİKÖncelikle Selamlar.
Boklu Crash Atan Step Client Crâck Dll ini ve Rezilliklerini Paylaşmak İstiyorum.
Hayatımdan 26 Saniyemi Çaldınız !
26 Saniye Sürdü Cracklemem GOPAÖJGIAOPWG
Allah'a ve Dine Sövmeyi Marifet Sanan Türeme Clientlere Prim Yok.
Siz Paintten Devam Edebilirsiniz
DW
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT
Ek Olarak Direk C:\ProgramData da rezil dll leri duruyor fakat ben direk loaderindan atiyim dedim
oynanış videosu eklemelisinizÖncelikle Selamlar.
Boklu Crash Atan Step Client Crâck Dll ini ve Rezilliklerini Paylaşmak İstiyorum.
DW
VT
Ek Olarak Direk C:\ProgramData da rezil dll leri duruyor fakat ben direk loaderindan atiyim dedim
articden rename yapıp creck yedikten sonra benoğlum bune daha https korumaları yok iyimiş elinize sağlık faithden sonra haz aldıgım konular
menü geliyor fakat 5 dk sonra oyun kapanıyor
al bi akıllı kardeşimiz daha dostum loader'i veya dll'i kır sadece dll i bizim sunucudan çekip veya dosya yolunu bulup paylaşma oyuna inj edince crash yersin .awfawfağpfkawkap türemeliğini burda bu şekil göstermeÖncelikle Selamlar.
DW
VT
Crashoynanış videosu eklemelisiniz
kanka rezil bi client olduğu gerçeği değişmiyor ben boklu dll inizi buraya attım mı ? attım. Dll inizi de kırarım yakında sakin olunal bi akıllı kardeşimiz daha dostum loader'i veya dll'i kır sadece dll i bizim sunucudan çekip veya dosya yolunu bulup paylaşma oyuna inj edince crash yersin .awfawfağpfkawkap türemeliğini burda bu şekil gösterme
OPEN SRC SİKTEN BİR NONAME CLİENT OLDUGU GERCEGİNİ DEGİSTİRMEZal bi akıllı kardeşimiz daha dostum loader'i veya dll'i kır sadece dll i bizim sunucudan çekip veya dosya yolunu bulup paylaşma oyuna inj edince crash yersin .awfawfağpfkawkap türemeliğini burda bu şekil gösterme
kırılma fln yok sadece dosyaya erişmiş fakat çalışmıyor cracklenmiş değil senin gibi profesyöneller crackler ancailk ben kıracaktım benden hızlı davrandın şaka maka eline sağlık kendini birşey sananlara yaslamaya devam.