Step Client Crâck Boklu Dll ( Stealerp Client ) // #Crâck

imgui koyam client çıkaram ama koruma koymayam çok iyi

Öncelikle Selamlar.
Boklu Crash Atan Step Client Crâck Dll ini ve Rezilliklerini Paylaşmak İstiyorum. :D
Hayatımdan 26 Saniyemi Çaldınız !
26 Saniye Sürdü Cracklemem GOPAÖJGIAOPWG

image.png

image.png

Allah'a ve Dine Sövmeyi Marifet Sanan Türeme Clientlere Prim Yok.
Siz Paintten Devam Edebilirsiniz

DW

VT

Ek Olarak Direk C:\ProgramData da rezil dll leri duruyor fakat ben direk loaderindan atiyim dedim :)
STEP CLİENT DENEN * EVLADİ CLİENTİN OWNERLARI STEALER ATİYOR BEYLER KANİT OLARAK APPDATADA LOCAL KLASORUMUYDU YADA LOCALLOWDU İKİSİNDEN BİRİNDEKİ KLASORLERİN İCİNİ GEZİN BİR KLASORDE LOGUNUZUN TUTULDUGUNU GORECEKSİNİZ LOGUNUZUN TUTULDUGU KLASORDE LOGS DİYE BİR KLASÖR VAR ORDA KEYLOGGER KAYİTLARİ OLACAK EK OLARAK EN AZ BİR TANEDE EKRAN FOTONUZ AYRİCA %temp% KLASORUNUN İCİNDE İSE STEALERİUM DİYE BİR EXE VAR .D * EVLATLARI ASYNC STEALER KULLANMİS BİDE BOYLE MAL CLİENTLERE PRİM VERMEYİN AYRİCA KONUYU ACAN KİSİNİNDE ELLERİNE SAGLİK

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Öncelikle Selamlar.
Boklu Crash Atan Step Client Crâck Dll ini ve Rezilliklerini Paylaşmak İstiyorum. :D

image.png

image.png

DW

VT

Ek Olarak Direk C:\ProgramData da rezil dll leri duruyor fakat ben direk loaderindan atiyim dedim :)
oynanış videosu eklemelisiniz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
menü geliyor fakat 5 dk sonra oyun kapanıyor
Öncelikle Selamlar.

image.png

image.png

DW

VT

al bi akıllı kardeşimiz daha :D :D :D dostum loader'i veya dll'i kır sadece dll i bizim sunucudan çekip veya dosya yolunu bulup paylaşma oyuna inj edince crash yersin .awfawfağpfkawkap türemeliğini burda bu şekil gösterme

oynanış videosu eklemelisiniz
Crash
al bi akıllı kardeşimiz daha :D :D :D dostum loader'i veya dll'i kır sadece dll i bizim sunucudan çekip veya dosya yolunu bulup paylaşma oyuna inj edince crash yersin .awfawfağpfkawkap türemeliğini burda bu şekil gösterme
kanka rezil bi client olduğu gerçeği değişmiyor ben boklu dll inizi buraya attım mı ? attım. Dll inizi de kırarım yakında sakin olun

OPEN SRC SİKTEN BİR NONAME CLİENT OLDUGU GERCEGİNİ DEGİSTİRMEZ

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt