Step Client Crâck Boklu Dll ( Stealerp Client ) // #Crâck

yektaxx

Uzman Üye
İletişim
Öncelikle Selamlar.
Boklu Crash Atan Step Client Crâck Dll ini ve Rezilliklerini Paylaşmak İstiyorum. :D
Hayatımdan 26 Saniyemi Çaldınız !
26 Saniye Sürdü Cracklemem GOPAÖJGIAOPWG

image.png

image.png

Allah'a ve Dine Sövmeyi Marifet Sanan Türeme Clientlere Prim Yok.
Siz Paintten Devam Edebilirsiniz

DW

VT

Ek Olarak Direk C:\ProgramData da rezil dll leri duruyor fakat ben direk loaderindan atiyim dedim :)

Öncelikle Selamlar.
Boklu Crash Atan Step Client Crâck Dll ini ve Rezilliklerini Paylaşmak İstiyorum. :D
Hayatımdan 26 Saniyemi Çaldınız !
26 Saniye Sürdü Cracklemem GOPAÖJGIAOPWG

image.png

image.png

Allah'a ve Dine Sövmeyi Marifet Sanan Türeme Clientlere Prim Yok.
Siz Paintten Devam Edebilirsiniz

DW

VT

Ek Olarak Direk C:\ProgramData da rezil dll leri duruyor fakat ben direk loaderindan atiyim dedim :)
ilk ben kıracaktım benden hızlı davrandın 😠 şaka maka eline sağlık kendini birşey sananlara yaslamaya devam.

oh my god this incridibil content!!!! bravo bravo!!

güncel oynanış videosu gelir mi injectlerken bravoo content!

menü geliyor fakat 5 dk sonra oyun kapanıyor
kanka crash atıyor rezalet bi client zaten. Crash Sorunları Var Çözemiyor Garibanlar. Bende Açılıp Direk Atıyor Çok Boktan. Aralarında Kod Yazmayı Bilen Olduğunu da düşünmüyorum ordan burdan 1 2 kod alıp birleştirmişlerdir bunlar. Bir De Num Lck 6 da Strafe Var Onu Açınca da crash atıyor IGJAOGWAJOGAWOGÖAPW

oh my god this incridibil content!!!! bravo bravo!!

güncel oynanış videosu gelir mi injectlerken bravoo content!
seni kırar mıyım Öz Stealercım Düşünmem Lazım Kırabilirim De AOGAIOGJWAÖOIPG

kanka crash atıyor rezalet bi client zaten. Crash Sorunları Var Çözemiyor Garibanlar. Bende Açılıp Direk Atıyor Çok Boktan. Aralarında Kod Yazmayı Bilen Olduğunu da düşünmüyorum ordan burdan 1 2 kod alıp birleştirmişlerdir bunlar. Bir De Num Lck 6 da Strafe Var Onu Açınca da crash atıyor IGJAOGWAJOGAWOGÖAPW
bravoo!!! inşallah elhamdüllah iyi bol oyunlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt