Çözüldü Steamshq programı node.dll hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heraishere

Platinum Üye
Merhaba , steam kodları için steamshq indirmeye çalışıyorum. Ancak node.dll hatası veriyor. İnternetten node.dll indirip belirtilen konuma atmama rağmen hâlâ aynı hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz?
kd0y1cs.png

Seçenek 1. Sistem Dosyası Denetleyicisini Çalıştırın

Lütfen aşağıdaki adımları kontrol edin.

1. Komut İstemi'ni yönetici olarak açın.
2. Açılır pencerede sfc / scannow komutunu yazın ve devam etmek için Enter tuşuna basın.

Ardından, tarama işlemi başlayacaktır. Mesaj doğrulamasının %100 tamamlandığını görene kadar komut satırı penceresini kapatmayın. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın ve node.dll hatasının giderilip giderilmediğini kontrol edin.

node.dll dosyasının eksik olduğu hatayı düzeltmek için node.dll dosyasını yeniden kaydedebilirsiniz. Bu nedenle, birincisi işe yaramazsa ikinci yöntemi çalıştırmak için okumaya devam edin.

Seçenek 2. Node.DLL'yi Yeniden Kaydetme
node.dll dosyasının eksik olduğu hatayı düzeltmek için node.dll dosyasını yeniden kaydetmeyi seçebilirsiniz.

Şimdi, öğretici burada.

1. Komut İstemi'ni yönetici olarak açın.

2. Açılır pencerede aşağıdaki komutları yazın ve her komuttan sonra Enter tuşuna basın.

regsvr32 / u node.dll
regsvr32 / i node.dll

Tamamlandığında, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve eksik node.dll hatasının çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt