Oyun sistem gereksinimlerinde ufak eksikler var onun dışında hepsini yaptım zaten ama oyun sistem gereksinimiyle alakası yok bence among us bile açmıyor aga her oyunda aynı hatayı veriyor among usu hangi pc özelligi kaldırmaz awWindows kullanıcıları için:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
steam hesabında herhangi bir ban yedin mi ? sorun bilgisayar kaynaklı değilse hesap kaynaklıdır.Oyun sistem gereksinimlerinde ufak eksikler var onun dışında hepsini yaptım zaten ama oyun sistem gereksinimiyle alakası yok bence among us bile açmıyor aga among usu hangi pc özelligi kaldırmaz aw
yok sadece cs go vac var eskiden kalan baska banım yoksteam hesabında herhangi bir ban yedin mi ? sorun bilgisayar kaynaklı değilse hesap kaynaklıdır.
yeni bir Microsoft hesabı açıp eski Microsoft hesabını kaldırmayı dene. Onun haricinde Steam Contact ile yetkililerle iletişime geçebilirsin, hallederler.yok sadece cs go vac var eskiden kalan baska banım yok
sorun bilgisayar kaynaklı değilse hesap kaynaklıdır.
ne kadar sürüyor steam contactta ulaşmakyeni bir Microsoft hesabı açıp eski Microsoft hesabını kaldırmayı dene. Onun haricinde Steam Contact ile yetkililerle iletişime geçebilirsin, hallederler.
5 TANE YORUM ATMIŞSIN KİMİN YORUM KASTIĞI BELLİYorum kasmak icin önceki yorumları okumadan yorum yapmayın.
ne kadar sürüyor steam contactta ulaşmak