at banada ets geçsene canımbeyler cvv soracakmı diye hesaba bi 1 dolara oyun çektim sormadı kendime prime atsam problem yaşarmıyım çünkü steamde fatura kısmında ip falan gözüküyor
prime hediye edilmiyor + korkanın çocuğu olmaz geçbeyler cvv soracakmı diye hesaba bi 1 dolara oyun çektim sormadı kendime prime atsam problem yaşarmıyım çünkü steamde fatura kısmında ip falan gözüküyor
kanka faturada il falan yazıyor mk adamada 1 dolara deneme babında çektim yarra yemem inşat banada ets geçsene canım
yemezsin bana ets geçsene birde o fatura hesap sahibine aittirkanka faturada il falan yazıyor mk adamada 1 dolara deneme babında çektim yarra yemem inş
yapmak istemiyorsan ekle dc ben yapayımkanka faturada il falan yazıyor mk adamada 1 dolara deneme babında çektim yarra yemem inş
dc ver sahte adres sahte konumdan gift yolliyayım sana hesaptan veya sana methodu vereyim banada 1-2 bişeler yolla.beyler cvv soracakmı diye hesaba bi 1 dolara oyun çektim sormadı kendime prime atsam problem yaşarmıyım çünkü steamde fatura kısmında ip falan gözüküyor