8 dolar daha ekle cyberpunk al DEWQDÇAwfrqÖDLlpşfösteam 12 dolar var oyun önerirmisiniz
detroit alabilirsin / sons of the forest alabilirsin arkadaşlarla sarıyor / metal gear rising revengeance alabilirsin tavsiye ederim / ultrakill alabilirsin hiç oynamadım ama sevenler var / rust alabilirsin 80 kilo kazanmak istiyorsan. onun dışında pekte bakmadım fakat indirimde olan birsürü oyun var bu saydıklarımın hepsi 12 dolar altı.steam 12 dolar var oyun önerirmisiniz
1650 nin attığı bakış8 dolar daha ekle cyberpunk al DEWQDÇAwfrqÖDLlpşfö
detroit alabilirsin / sons of the forest alabilirsin arkadaşlarla sarıyor / metal gear rising revengeance alabilirsin tavsiye ederim / ultrakill alabilirsin hiç oynamadım ama sevenler var / rust alabilirsin 80 kilo kazanmak istiyorsan. onun dışında pekte bakmadım fakat indirimde olan birsürü oyun var bu saydıklarımın hepsi 12 dolar altı.
metal gear rising revengeance tavsiye ederim hem sistemin rahatlıkla çalıştırır hemde çok iyi olduğunu düşündüğüm bir oyun.1650 nin attığı bakış
detroit 8 mi 9 mu dolar öyle bişeydi bi bak güzel oyundusteam 12 dolar var oyun önerirmisiniz
çok sıkıcı kanka amaç yok oyunda bencerainbow six alınırmı sizce ?