KEJBEY
Uzman Üye
- İletişim
Merhaba arkadaşlar ilk defa oyun yükledinizde bazen steamde oyunlar açılırken bazı beli başlı hatalar veriyor mesela bi kaç örnek verelim dosya bulunamadı error yada bu oyun dosyası çalıştırlamıyor gibi vb. %70 hatanın çözümünü göstercem bu hatanın nedeni indirdiniz oyunu durdup başlatmaktan yada bilgesayarınızın açıp kapatıktan sonra dosyaları eksik indirmesinden kaynaklıdır zor durumda olmadıkça indirme yaparken DURDURMAYINIZ VE BİLGESAYARINIZI YENİDEN BAŞLATMAYINIZ! BUNU YAPMANIZ OYUNUZA ZARAR VERIR!
NOT : Bunu bilen arkadaşlar ben bunu zaten biliyordum gibi vs cümleler kurmayınız ben bunu bilmeyen arkadaşlar için anlatcam
Madde 1 : Steam giriyoruz
Madde 2 : Çalışmayan ( Başlamayan) Oyunumuza sağ tıklayıp "Özellikler" Diyoruz
Madde 3 : Yerel Dosyalara geliyoruz
Madde 4 : Oyun Dosyalarını Bütünlüğü ile doğrula seçenegine basıp 15 - 20 Dakika Bekliyoruz
Madde 5 : Tamamlandıktan sonra eksik dosyalarınız varsa indirilcektir ve oyunuzu sorunsuz açabilceksiniz
DİKKAT : BU KESİN ÇÖZÜM DEĞİLDİR BAZI OYUNLARIN SORUNU FARKLI SEBEPLERDEN KAYNAKLANIR ONUDA MESAJ OLARAK YAZARSANIZ YARDIMCI OLURUZ!
NOT : Bunu bilen arkadaşlar ben bunu zaten biliyordum gibi vs cümleler kurmayınız ben bunu bilmeyen arkadaşlar için anlatcam
Madde 1 : Steam giriyoruz
Madde 2 : Çalışmayan ( Başlamayan) Oyunumuza sağ tıklayıp "Özellikler" Diyoruz
Madde 3 : Yerel Dosyalara geliyoruz
Madde 4 : Oyun Dosyalarını Bütünlüğü ile doğrula seçenegine basıp 15 - 20 Dakika Bekliyoruz
Madde 5 : Tamamlandıktan sonra eksik dosyalarınız varsa indirilcektir ve oyunuzu sorunsuz açabilceksiniz
DİKKAT : BU KESİN ÇÖZÜM DEĞİLDİR BAZI OYUNLARIN SORUNU FARKLI SEBEPLERDEN KAYNAKLANIR ONUDA MESAJ OLARAK YAZARSANIZ YARDIMCI OLURUZ!