Çözüldü Steam Full Captured (?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pissoqula

guns.lol/pissoqula
Diamond Üye
Merhaba size 2 sorum olucak.

1. Steamda eposta onayı yapılmış public hesapları kendi üstümüze alabilir miyiz, ( epostayı alıp şifreyi değiştirme gibi )

2. Bu Full Capturedli hesaplar ne oluyor tam olarak bir tane buldum girdim 1 yıldır girilmemişti.

( birde forumda steam yada epic generator varsa atar mısınız. :) )

Merhaba size 2 sorum olucak.

1. Steamda eposta onayı yapılmış public hesapları kendi üstümüze alabilir miyiz, ( epostayı alıp şifreyi değiştirme gibi )

2. Bu Full Capturedli hesaplar ne oluyor tam olarak bir tane buldum girdim 1 yıldır girilmemişti.

( birde forumda steam yada epic generator varsa atar mısınız. :) )
1. e postayı kendi üstüne alabilirsen şifreyi sıfırlayabilirsin
2. full captureli hesabın içindeki her şeyi gösteriyor işte hangi oyunlar var,hesap kaç level,hesabın içinde neler var vb. her şeyi gösterir

Ne işe yaradığını ben bile bilmiyorum tek bildiğim bu hesaplara binlerce kez girip ya boş olması ya da %1 lik kısmı ile az çok 3-5 oyunun gelmiş olduğu + Eski tarihli hesaplar oluyor genellikle ben bir tane 12 yıllık hesap alıp saldım, eski hesap lazımdı bana 3-4 yıllık hesaplar ile pek havan olmuyordu oyunda

1. e postayı kendi üstüne alabilirsen şifreyi sıfırlayabilirsin
2. full captureli hesabın içindeki her şeyi gösteriyor işte hangi oyunlar var,hesap kaç level,hesabın içinde neler var vb. her şeyi gösterir
bi tane var eposta onaylı ama telno vs soruyo doğrulamada atıyor maile ama capthca çözülemedi gibi bi hata veriyo olmuyo çözümü varmı acaba

uğraşma çok uğraştırır e posta onaylı olmayanlara gir
eposta onaylı dediğim user:pass olarak giriliyor fakat hesap detaylarından kendime almak istiyorum hesabı ordaki epostayı değiştirmek istiyorum biliyorsan tam olarak anlatırsan cok güzel olur :ahri:

eposta onaylı dediğim user:pass olarak giriliyor fakat hesap detaylarından kendime almak istiyorum hesabı ordaki epostayı değiştirmek istiyorum biliyorsan tam olarak anlatırsan cok güzel olur :ahri:
değiştirirken büyük ihtimal onaylama kodu gibi bir şey ister, e posta sende değilse alamazsın kodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt