inception
Gold Üye
- İletişim
bence pc açık degılken saat kasması çok daha iyi, fakat vds i olanlar seninkini tercih edebilirbilmiyorum benim attığım program daha güzel bence
bence pc açık degılken saat kasması çok daha iyi, fakat vds i olanlar seninkini tercih edebilirbilmiyorum benim attığım program daha güzel bence
brom siteler var zaten çok fazla bir para da istemiyor örnek 1 dolara 6 oyun için 600 saate kadar saat veriyorlarbence pc açık degılken saat kasması çok daha iyi, fakat vds i olanlar seninkini tercih edebilir
benim pc 7/24 açık zaten hiç kapamıyom oyüzden benlik sıkıntı yokbence pc açık degılken saat kasması çok daha iyi, fakat vds i olanlar seninkini tercih edebilir
steam girmek gerekiyor ona da100 saatten sonra tekrar yenileyebiliyorsun.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Bu programda aynı anda istediğiniz oyunda saat kasabilirsiniz
Ne Kadar açık bırakırsanız okadar kasılır
KURULUM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
xdİndirip açmanızı tavsiye etmem büyük ihtimal trojanlı ratlı bir program açana geçmiş olsun.
banada öyle geliyo konuşmalarındanİndirip açmanızı tavsiye etmem büyük ihtimal trojanlı ratlı bir program açana geçmiş olsun.
artık o yok maalesef eskiden tarih değişiğip yükseltebiliyodun ama fix yedi obiranda hiç beklemeden nasıl yükseltebiliriz saati
konuşmalarıma göre yargılama onaylanıp kullanırsan teşekkür edersin sonrabanada öyle geliyo konuşmalarından