luxina Master Üye Katılım 8 Eki 2025 Mesajlar 1,231 Beğeniler 225 İletişim 29 Eki 2025 #1 Steam Configi bana ait değil ! (silverbullet)Dün denedim capture var gözüküyor fakat çalışmıyor onun dışımda sıkıntı yok Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Steam Configi bana ait değil ! (silverbullet)Dün denedim capture var gözüküyor fakat çalışmıyor onun dışımda sıkıntı yok Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
usom0188 Platinum Üye Katılım 14 Eki 2025 Mesajlar 166 Beğeniler 38 29 Eki 2025 #2 luxinafps' Alıntı: Steam Configi bana ait değil ! (silverbullet)Dün denedim capture var gözüküyor fakat çalışmıyor onun dışımda sıkıntı yok Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... nasıl yanşi calısmıyorsa neden attın
luxinafps' Alıntı: Steam Configi bana ait değil ! (silverbullet)Dün denedim capture var gözüküyor fakat çalışmıyor onun dışımda sıkıntı yok Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... nasıl yanşi calısmıyorsa neden attın
luxina Master Üye Katılım 8 Eki 2025 Mesajlar 1,231 Beğeniler 225 İletişim 29 Eki 2025 #3 usom0188' Alıntı: nasıl yanşi calısmıyorsa neden attın Genişletmek için tıkla ... capture çalışmıyor onun dışında çalışıyor luxinafps' Alıntı: capture çalışmıyor onun dışında çalışıyor Genişletmek için tıkla ... kısacası capturesiz yani
usom0188' Alıntı: nasıl yanşi calısmıyorsa neden attın Genişletmek için tıkla ... capture çalışmıyor onun dışında çalışıyor luxinafps' Alıntı: capture çalışmıyor onun dışında çalışıyor Genişletmek için tıkla ... kısacası capturesiz yani
usom0188 Platinum Üye Katılım 14 Eki 2025 Mesajlar 166 Beğeniler 38 29 Eki 2025 #4 luxinafps' Alıntı: capture çalışmıyor onun dışında çalışıyor kısacası capturesiz yani Genişletmek için tıkla ... anladınm
luxinafps' Alıntı: capture çalışmıyor onun dışında çalışıyor kısacası capturesiz yani Genişletmek için tıkla ... anladınm