Steam Checker

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PichaDex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PichaDex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sağlam Checker Temizmi Bilmiyorum
// Dosya inceleniyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sağlam Checker Temizmi Bilmiyorum

Kesinlikle temiz değil kullanmanızı önermem CrackTurkey formu üzerinde paylaşılmış bir araç. Zamanında VİP üyelik almıştım ve paylaştıkları araçların %95’i içerisinde zararlı yazılım bulunduruyor. Bunu paylaşan kişi bay domates zamanında paylaştığı araçlar ile eline geçirdiği logları moderatör olduğu Forum’da güvenilir olarak gösterildiği için satarak ünlenen birisi (crackturkeyde satıyor) ve hala içerisinde zararlı yazılım bulunan araçları paylaşarak insanları kandırıyor

Kesinlikle temiz değil kullanmanızı önermem CrackTurkey formu üzerinde paylaşılmış bir araç. Zamanında VİP üyelik almıştım ve paylaştıkları araçların %95’i içerisinde zararlı yazılım bulunduruyor. Bunu paylaşan kişi bay domates zamanında paylaştığı araçlar ile eline geçirdiği logları moderatör olduğu Forum’da güvenilir olarak gösterildiği için satarak ünlenen birisi (crackturkeyde satıyor) ve hala içerisinde zararlı yazılım bulunan araçları paylaşarak insanları kandırıyor
bide şey diyo rat diyenler forumdan siktir olup gidebilir diyor aq :imgotodie:

kankacım selamlar öncelikle ben attığım checkerları vs türk forumlarından bulmuyorum zaten erişebileceğiniz şeyleri neden size atayım yabancıların paylaşımlarından buldum ayrıca forum adı vermessek sevinirim suçlamana bişey demiyorum adamlarla aranda kişisel sıkıntı vardır diyebilirsin

bide şey diyo rat diyenler forumdan siktir olup gidebilir diyor aq :imgotodie:
Kendisi zamanında bana abi diyen sonradan bana düşmanlaşan birisi olduğundan kendisine çok komik 12 yaşında bir çocuk olarak yorumluyorum tek yaptığı şey moderatör olduğu için insanların güvenini kazanmak

kankacım selamlar öncelikle ben attığım checkerları vs türk forumlarından bulmuyorum zaten erişebileceğiniz şeyleri neden size atayım yabancıların paylaşımlarından buldum ayrıca forum adı vermessek sevinirim suçlamana bişey demiyorum adamlarla aranda kişisel sıkıntı vardır diyebilirsin
Virüs totele bakarak yorum yaptım bu paylaşılan araç bahsettiğim bay domatese ait kendisi muhtemelen bunu yurtdışındaki kullanılan forumlarda da paylaşmış olmalı ki global kitleye erişmiş yaklaşık altı ay önce bu dosyayı kontrol etmem için gönderdiğinden dolayı sadece analize bakarak ona ait olduğunu söylüyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt