peyyix Discord: peyyix Gold Üye Katılım 24 Ağu 2025 Mesajlar 346 Beğeniler 38 İletişim 5 Eki 2025 #1 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir STEAM configi en dandik residental proxy ile bile calisiyor capturesi vardi ama bozuldu capturesini fixleyebilecek arkadas varmi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir STEAM configi en dandik residental proxy ile bile calisiyor capturesi vardi ama bozuldu capturesini fixleyebilecek arkadas varmi
Laxarat Sen Benden Vazgeçtin Ben Senden Geçemedim Banned Katılım 18 Haz 2024 Mesajlar 5,650 Beğeniler 2,222 İletişim 5 Eki 2025 #2 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. peyyix' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir STEAM configi en dandik residental proxy ile bile calisiyor capturesi vardi ama bozuldu capturesini fixleyebilecek arkadas varmi Genişletmek için tıkla ... Apilerden capture cekilmiyor diye biliyorum user id cekebiliyorsan cekersin
peyyix' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir STEAM configi en dandik residental proxy ile bile calisiyor capturesi vardi ama bozuldu capturesini fixleyebilecek arkadas varmi Genişletmek için tıkla ... Apilerden capture cekilmiyor diye biliyorum user id cekebiliyorsan cekersin