STARVALO✔️ESP+AIMBOT✔️BEST CHEAT SELLER ✔️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilader ben web designerım demedim ama bu kadar çöp bi sitede yapılmaz sitede ne hilenin menüsü ne cartı curtu var ez yazıyor sadece video koymuşsunuz videodaki edit o kadar berbat ki inan 2 aylık bi editör ve designer gelse şu yaptığınız şeylerin 10 kat daha iyisini yapar .d
site ve görüntüler sadece geçici olarak yapıldı sitenin yapımı sadece 3.5 saat sürdü ve şuan zaten diğer site yapımda ödemeler bağlanmadı hiçbirşey yapılmadı yani bu kadar şey yapmak susmanı öneririm daha iyisini yapamıyorsan

Siteyi 24 saatten az bir sürede yaptım ona rağmen bir çok cheatseller sitesinden iyi , yani varsa iyisi at benim içinde iyi olur.
site ve görüntüler sadece geçici olarak yapıldı sitenin yapımı sadece 3.5 saat sürdü ve şuan zaten diğer site yapımda ödemeler bağlanmadı hiçbirşey yapılmadı yani bu kadar şey yapmak susmanı öneririm daha iyisini yapamıyorsan
hile satışı için iyi bir tasarım gerekir bro bu kadar acele edip çıkarmanızın gereği yoktu hilenizi bilmem iyimidir kötümüdür beni ilgilendirmez ben valorant oynamıyorum ama insanların gözünde iyi bir reseller/seller olarak gözükmek için tasarım şart

hile satışı için iyi bir tasarım gerekir bro bu kadar acele edip çıkarmanızın gereği yoktu hilenizi bilmem iyimidir kötümüdür beni ilgilendirmez ben valorant oynamıyorum ama insanların gözünde iyi bir reseller/seller olarak gözükmek için tasarım şart
site zaten kendi tasarımımız başka seller/reseller gibi apex yada başka siteyi copylemiyoruz en azından bizim bu yeterli iyi akşamlar..

Patlamaya hazır olun

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kaç tl acaba

Hileyi indirdiğiniz andan itibaren hesaplarınızda yaşanabilecek hiçbir yasaklanma olayından sorumlu değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt