Standoff2 Read-Only External

android root yaparsan nerdeyse standoffda yüzde 50 falan ban ihtimali çıkıyor hile kullanmasan bile ban yiyorsun
Module vb şeyler kullanarak rootu kernel düzeyde saklayabiliyorlar hocam bazı hileler detect olsada bazıları abartı record ile reportlanma dışında ban yemiyor.

tekrar rahatsız ettim özür dilerim halletim herşeyide kontroller sıkıntılı kontrol şemanı atabilcenmi standoff için aktarma varmış

full kernel hide modulleri var magisk icin algilamiyor+ eskiden rage ile ban yememisligim var hesap hala duruyo
benim telegramımdaki 40dan fazla kişi ban yedi root sisteminden ama rootu kurmuyorduk rootu uygulamalar destekliyor gibi yapan bir uygulama vardı dtydi yani ama

tekrar rahatsız ettim özür dilerim halletim herşeyide kontroller sıkıntılı kontrol şemanı atabilcenmi standoff için aktarma varmış

bunu emulatore importlayın hocam
vmAsD1VXEA buda oyun içi kontrol.
Ayarları kendinize göre değiştirebilirsiniz

benim telegramımdaki 40dan fazla kişi ban yedi root sisteminden ama rootu kurmuyorduk rootu uygulamalar destekliyor gibi yapan bir uygulama vardı dtydi yani ama
valla kral ben pek bilmiyorum mobilde dt ud mantigini ama kullandigim hile free idi hesap hala duruyo valla

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt