Open Source Standoff2 Read-Only External OpenSRC

Pgc

Platinum Üye
İletişim
Standoff 2 için Sadece Bluestacks 4 & Custom Bluestackslerde çalışan External Read-Only Bir hile.
Bütün Standoff 2 Sürümlerinde Çalışır!
Buildlemeye üşenenler için exe halide mevcut.
Aimbotta visible check,Espde team check maalesef yoktur tüm sürümlerde çalışmaya uygun halde tasarlanmıştır.
Umarım hoşunuza gider paste atıp satabilirsiniz iyi forumlar dilerim :3
Not:OpenSRC olduğu için sadece exe halinin vtsi mevcuttur.

DW Exe:
Exe VT:
DW SRC:

Video:

Custom bluestacks kullanabilirsin hocam ek olarak reshade yükleyerek akıcılığı arttırabilirsin birde ekran kartın nvidia ise renk ayarıyla güzel akıcı hale getirebilirsin monitör ayarıda yapabilirsin birçok seçenek var hocam
so2 nerede daha akıcı oynanır

csden beter oldu saka maka
beterdi zaten hocam rage fonksiyon olarak çok daha değişik şeyler var record alınması dışında anti cheat olarak banlanmak imkansız halde

Custom bluestacks kullanabilirsin hocam ek olarak reshade yükleyerek akıcılığı arttırabilirsin birde ekran kartın nvidia ise renk ayarıyla güzel akıcı hale getirebilirsin monitör ayarıda yapabilirsin birçok seçenek var hocam

beterdi zaten hocam rage fonksiyon olarak çok daha değişik şeyler var record alınması dışında anti cheat olarak banlanmak imkansız halde
custom bluestacks nasıl oluyo ben bluestacksden açınca fps falan iyi olmuyo ya

custom bluestacks nasıl oluyo ben bluestacksden açınca fps falan iyi olmuyo ya
bs5de fps zaten düşük oluyor bs4 ve custom bluestackslerde 999a kadar destekliyor tabiiki o kadar yüksek veremiyor telefon emulator oldugu icin ancak yinede +150 fps alırsınız normal maçlarda

bs5de fps zaten düşük oluyor bs4 ve custom bluestackslerde 999a kadar destekliyor tabiiki o kadar yüksek veremiyor telefon emulator oldugu icin ancak yinede +150 fps alırsınız normal maçlarda
link vs. varsa dmden atarmısn yaziyim sana ben oynamak istiyordumda bs5 de 30fpsmi ne max alabiliyodum silmiştim ya

a
Standoff 2 için Sadece Bluestacks 4 & Custom Bluestackslerde çalışan External Read-Only Bir hile.
Bütün Standoff 2 Sürümlerinde Çalışır!
Buildlemeye üşenenler için exe halide mevcut.
Aimbotta visible check,Espde team check maalesef yoktur tüm sürümlerde çalışmaya uygun halde tasarlanmıştır.
Umarım hoşunuza gider paste atıp satabilirsiniz iyi forumlar dilerim :3
Not:OpenSRC olduğu için sadece exe halinin vtsi mevcuttur.

DW Exe:
Exe VT:
DW SRC:

Video:

adamsın yarranı yerim simdi işte

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt