Standoff 2 ve Düşük Sistem İçin Android OS Önerisi (BlissOS ve PrimeOS Alternatifi)

Rova

Gold Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır bilgisayarda oyun oynuyorum. Son zamanlarda Standoff 2 (SO2) gibi mobil oyunlara başlamak istedim ancak Windows, RAM ve sistem kaynaklarını çok tükettiği için ciddi FPS düşüşleri yaşıyorum.

Masaüstü bilgisayarım bozulduğu için şu an 4 GB RAM'li bir laptop kullanmak zorundayım.

Windows tarafındaki performans sorununu çözmek için ISO dosyası ve Rufus ile kurulan Android OS sistemlerini araştırdım. Fakat denediğim sistemlerde şu sorunlarla karşılaştım:

• BlissOS: Kurulumu sorunsuz tamamlıyorum fakat oyunu açtığımda siyah ekran (black screen) hatası alıyorum. Çözüm için Gearlock kurmam gerekiyordu ancak BlissOS v14 ve güncel sürümlerinde artık Gearlock desteği bulunmuyormuş.
  • PrimeOS: Kendisinden kernel erişimi kaldırıldığı için doğrudan müdahale edip yükleyemiyorum.
Bu donanıma (4 GB RAM'li laptop) uygun, Standoff 2'yi kasmadan çalıştıracak ve bu tarz hatalar vermeyecek stabil bir Android OS öneriniz var mıdır? BlissOS ve PrimeOS dışında alternatif tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cevaplar icin Şimdiden teşekkürler!

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt