Beyler staffbestingin freesi hala kullanılırmı rat falan varmı içinde bu arada konu yanlış yere açılmıssa özür dilerim
he tamam o zamanKardesim vallahi çalışmıyor yalan borcum yok ben sadece o fotolardan gördüğüm kadarıyla söylüyorum
+1ve buda onların guardi olduğunu gösterir kanka ifşa etmeseydin keşke kendini tüh..
takma şunu salla yapeki hanbot hakkında 2 3 konu boşunamı açıldı herkes sc4mmer diyor size sc4mmer sınız işte kabul et dostum
adamı çıldırtmanın yolunu illa biryerden buluyorlar selman aydına gerekli işlemler başlatıldı zaten onda şüphesi olmasın femboyuntakma şunu salla ya

DC versene gel bütün hesapları gösterim hanbotun adminimiyim gorpeki hanbot hakkında 2 3 konu boşunamı açıldı herkes sc4mmer diyor size sc4mmer sınız işte kabul et dostum
Kardesim ben bişey demiyorum adamlar da attı bildgiin bu adam key için dileniyo millet CG de dekont at diyor korkudan cevap bile veremedi 15-20 kişiden laf yedi tabitakma şunu salla ya
bana diyor kanki sana demiyor kiDC versene gel bütün hesapları gösterim hanbotun adminimiyim gor
Kardesim ben bişey demiyorum adamlar da attı bildgiin bu adam key için dileniyo millet CG de dekont at diyor korkudan cevap bile veremedi 15-20 kişiden laf yedi tabi
Bende onu diyorum milleti dolandiriyon bide yapmamış gibi laf yapiyon ya. O komik paran yoksa at IBAN atayım parani yeterki bu işlere bulaşmabana diyor kanki sana demiyor ki
3 bucuk k scamlediler sen ne anlatıyorsun dostumBende onu diyorum milleti dolandiriyon bide yapmamış gibi laf yapiyon ya. O komik paran yoksa at IBAN atayım parani yeterki bu işlere bulaşma
tamam kanka yeterki şu konuyu kapatın gidin kavganızı dmde yapın aBende onu diyorum milleti dolandiriyon bide yapmamış gibi laf yapiyon ya. O komik paran yoksa at IBAN atayım parani yeterki bu işlere bulaşma
3k neye attın sende3 bucuk k scamlediler sen ne anlatıyorsun dostum
adamlara 3 k attım
hanbota attım 3 ktamam kanka yeterki şu konuyu kapatın gidin kavganızı dmde yapın a
3k neye attın sende
nerden crypto ıbanhanbota attım 3 k