Ugandali3131
Bronz Üye
Merhabalar, StaffBesting free icin en iyi aimbot ayari hangisi? aim radius (fov) ve aim smooth legit olmasini ve belli olmamasini istiyorum tesekkurler
mesaj kasmabende bu staffbesting açılıyor menü filan geliyor çalışıyor tam round açılmasına 2sn kala pc kapanıyodu kullandığımda gene açtığımda hemen 2 3 defa kapanıyodu sonra açılıyordu sende nasıl olmuyor o
senin rolünmü azaltıldı aqsanane kardeşim ya
hayırsenin rolünmü azaltıldı aq
free yi nerden bulabilirim injctorlu ban umrumda değilMerhabalar, StaffBesting free icin en iyi aimbot ayari hangisi? aim radius (fov) ve aim smooth legit olmasini ve belli olmamasini istiyorum tesekkurler
black graber hayırlı olsun StaffBesting kulanılırmı aqMerhabalar, StaffBesting free icin en iyi aimbot ayari hangisi? aim radius (fov) ve aim smooth legit olmasini ve belli olmamasini istiyorum tesekkurler
Fov ayarını 20-30 smooth ayarını ise 2-3 civarlarında kullanırsan pekte belli etmezsinMerhabalar, StaffBesting free icin en iyi aimbot ayari hangisi? aim radius (fov) ve aim smooth legit olmasini ve belli olmamasini istiyorum tesekkurler