Ugandali3131
Bronz Üye
Merhabalar, StaffBesting free icin en iyi aimbot ayari hangisi? aim radius (fov) ve aim smooth legit olmasini ve belli olmamasini istiyorum tesekkurler
sanane kardeşim yaKral o hile max 1 2 ele banlatıyor ztn legit kullanılmaz bence
sanane kardeşim ya
adam belki magic-vgc kullanıyordur o yuzden soruyordurkanka ama mantıksız legit oynanması o hile direk ban atıyo ondan dedim
olabilir düşünmedimadam belki magic-vgc kullanıyordur o yuzden soruyordur
baylar tartismaya gerek yok yuksek elolara kadar oynadim 0'dan ban yok merak etme sadece aimbot ayari lazim evet magic vgc kullaniyorumKral o hile max 1 2 ele banlatıyor ztn legit kullanılmaz bence
aim ayarı yerinini ss ini atabilirmisinbaylar tartismaya gerek yok yuksek elolara kadar oynadim 0'dan ban yok merak etme sadece aimbot ayari lazim evet magic vgc kullaniyorum
Aim olarak çalıştığı için onun smooth ayarı yok, yani direkt kafaya kitler.baylar tartismaya gerek yok yuksek elolara kadar oynadim 0'dan ban yok merak etme sadece aimbot ayari lazim evet magic vgc kullaniyorum
ban yemek isteyenlerin kullandiği tek hileMerhabalar, StaffBesting free icin en iyi aimbot ayari hangisi? aim radius (fov) ve aim smooth legit olmasini ve belli olmamasini istiyorum tesekkurler