İki gün sonra Paste cheats full ud hile geliyormesela bir cs2 hilesinin srcsini buldum bu srcyi nası kodlarını düzeltip kullanabilirim video vs varmı anlatıcı acaba
adam yardım istemiş sadece neden böyle yazıyon kiİki gün sonra Paste cheats full ud hile geliyor
reis hile istesem zaten onunla alakalı konu açardım neden gelip konudan bağımsız konuşuyosunİki gün sonra Paste cheats full ud hile geliyor
konudan bağımsız değil kireis hile istesem zaten onunla alakalı konu açardım neden gelip konudan bağımsız konuşuyosun
reis src ile senin hilenin ne alakası varkonudan bağımsız değil ki
yoo açmadım o ben değildimkila olum sen az önce hile nasıl yaparım diye konu açmamış mıydın..
sonra türeme diyince kızıyolar![]()
JSKDDHNUIFAHUFIAWFHUFAFUA KAFANI ÇOK YORMA CANIM BENİM BOŞVER BU İŞLERİreis src ile senin hilenin ne alakası var
kodlamayı bilmiyorsan herşey boş kardeşim nasıl düzenleyeceğini vds bilmiyorsan. Direkt yt tuturial ile hile pasteleyemezsin pastelemede zaten git adam akıllı yt den kodlama öğrenmesela bir cs2 hilesinin srcsini buldum bu srcyi nası kodlarını düzeltip kullanabilirim video vs varmı anlatıcı acaba