yaistehile
Gold Üye
1000 olcan az kaldı1 alana 1 bedava mı
1000 olcan az kaldı1 alana 1 bedava mı
panelden kapatabiliyorsan neden ayrı exe atıyorsun, ayrı exe atacaksan neden panelden kapatabiliyorum dedin@weezx64Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtekrar deniyebilirsin anti vm kaldırıldı
direkt fonksiyonu kapattım canımpanelden kapatabiliyorsan neden ayrı exe atıyorsun, ayrı exe atacaksan neden panelden kapatabiliyorum dedin
endpointleri atarsan web tarafından kontrol edebilirim varsa bi swagger super olurdirekt fonksiyonu kapattım canım
AĞPWFowafoafwoawfk/api/logs/screenshot bu nedir hocam?
debugger veya vm tespitinde ss alıp base64 çevirip apiye request olarak göndermek yasaktır bence
authu vds ipsindemi açıyon@kotsuge2 durum nedir?
kolaydı bracanHedef: SERVER FLAG Değerini Elde Etmek
Not: Flag binary icinde yer almaz. Yalnizca gecerli bir lisans anahtari saglandiginda sunucu tarafindan sifreli olarak gonderilir.
Kurallar
Gecerli: Sunucu tarafli dogrulama (Auth) akisini atlatmak, ag trafigini manipule etmek, kendi sunucunu emule etmek.
Gecersiz: Patch, Memory Edit, DLL Inject, Binary modifikasyonu veya Debugger ile okumak.
Sunucu size gercek flag'i gondermedigi surece Crâck gecersizdir
Gerçekten test edecek kişiler konuya yazarsa key iletecegim
VirusTotal:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Indir:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
valid keyini sileyim hangi keyi kullanıyorsun birde crackledigine dair ss at.authu vds ipsindemi açıyon
kolaydı bracan
gerek yok ben kendim silerimvalid keyini sileyim hangi keyi kullanıyorsun birde crackledigine dair ss at.
valid keyini sileyim hangi keyi kullanıyorsun birde crackledigine dair ss at.
| string | 538992258688 | Açık | Aktif |
| string | 347091490530 | Lisans | Aktif |