Hala çalışıyor mu?Gerçekten muhteşem bir hile
Muhteşem bir hile teprik ederim
eskiden çalışıyordu şimdi easy anti cheat algılandı oyunu kapa bidaha aç diyor
draw fov açık olsun fov ayarını kısık tut yoksa sürekli sağa sola kayar, aimbot tuşunu right click yapabilirsen sadece sağ tık basılı tutarken aktif olur scope açık olucağı için de rahatça sol tıkla adamları vurursun smoothness 1 yap diğer ayarları ellemene gerek yokaimbot ayarlarını atarmısın
dostum bios ayarlarında virtualization kapalı olduğundan emin ol, güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et kendi kendine aktif olmuş olabilir çünkü hile bende hala sorunsuz çalışıyoreskiden çalışıyordu şimdi easy anti cheat algılandı oyunu kapa bidaha aç diyor
evet yaklaşık 40 dakika önce hile ile cayır cayır oynadım hala undetectedHala çalışıyor mu?
en son gelen OK tuşuna oyun açıldıktan sonra sunucu tarayıcı ekranındayken bas, daha erken veya daha geç basarsan oyun donar veya kapanırHileyi açtıktan sonra oyun donuyor napmam lazım
en son çıkan kutudaki ok'a oyun açıldıktan sonra sunucu tarayıcısı kısmındayken bas yoksa oyun donar veya kapanırÇalıştıramadım Oyundan Atıyor
hile için site adına bir hesap ile giriş yapılarak kullanılıyor, sanırım bu hesap sadece squad için aktif. denersen bize de haber ver çalışıyorsa güzel olurbu hilenin menüsünde rainbow six hileside var onu neden kullanamıyoruz
virtualization kapalı değişen bişi yokdraw fov açık olsun fov ayarını kısık tut yoksa sürekli sağa sola kayar, aimbot tuşunu right click yapabilirsen sadece sağ tık basılı tutarken aktif olur scope açık olucağı için de rahatça sol tıkla adamları vurursun smoothness 1 yap diğer ayarları ellemene gerek yok
dostum bios ayarlarında virtualization kapalı olduğundan emin ol, güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et kendi kendine aktif olmuş olabilir çünkü hile bende hala sorunsuz çalışıyor
evet yaklaşık 40 dakika önce hile ile cayır cayır oynadım hala undetected
en son gelen OK tuşuna oyun açıldıktan sonra sunucu tarayıcı ekranındayken bas, daha erken veya daha geç basarsan oyun donar veya kapanır
en son çıkan kutudaki ok'a oyun açıldıktan sonra sunucu tarayıcısı kısmındayken bas yoksa oyun donar veya kapanır
hile için site adına bir hesap ile giriş yapılarak kullanılıyor, sanırım bu hesap sadece squad için aktif. denersen bize de haber ver çalışıyorsa güzel olur