Squad oyununda Easy Anti Cheati nasıl bypasslayabilirim

HASAN15952

Platinum Üye
Oyunu Epic Games'ten oynuyorum, Dumper-7 injectlemem gerek, ancak EAC buna müsade etmediği için dumplayamıyorum. Herhangi bir injector bir şekilde injectleyebilir mi? Extreme injector ile deniyorum ama olmuyor, oyunu başlatma komudu v.s var mı bildiğiniz Anti Cheat'i devre dışı bırakabilmem için. Teşekkürler.

Çözüm
Çünkü oyun kernel seviyesinde çalışıyor ve yetkisi var Sen, user-mode seviyesindesin. Bu tarz argümanlar ile kafanı şişirmek yerine ben sana bypassını vereyim. Direkt olarak oyun üzerinden read/write accesin olsun.

Ben sana direkt bypassını vereyim tüm kernel bazlı anti cheatler için. Şu şekilde çalıştırıcaksın proccesclone.exe --pid "Buraya PID"

Deneme amaçlı BattlEye kullanan bir oyun üzerinde çalıştırdım;
qaQzowQ.png

>>
Çünkü oyun kernel seviyesinde çalışıyor ve yetkisi var Sen, user-mode seviyesindesin. Bu tarz argümanlar ile kafanı şişirmek yerine ben sana bypassını vereyim. Direkt olarak oyun üzerinden read/write accesin olsun.

Ben sana direkt bypassını vereyim tüm kernel bazlı anti cheatler için. Şu şekilde çalıştırıcaksın proccesclone.exe --pid "Buraya PID"

qaQzowQ.png

>>

Çözüm

qaQzowQ.png

>>
Çok teşekkürler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt