SQL DUMPER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan couilaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

couilaz

Diamond Üye
sql dumper nedir? combolist çıkarma için işe yaradığını gördüm, peki bununla düzgün combolist çıkarbılabilir mi? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Araştırdım çoğunlukla ingilizce kaynaklarda çok anlaşılmayan bir şekilde ile yazıldığı için anlayamadım. Translate'de hiç yardımcı olmuyor sağolsun.

Düzgün dorklar var ise evet, çekebilirsin. Fakat başladığın gibi hemen valorant vb. düşürebileceğini düşünmüyorum.

Düzgün dorklar var ise evet, çekebilirsin. Fakat başladığın gibi hemen valorant vb. düşürebileceğini düşünmüyorum.
kullanmak illegal mi?
Edit: neden güldün bilmiyorum ama;
Yes, using an SQL injection on someone else's website is considered illegal. SQL injections are a type of computer attack in which malicious code is inserted into a database in order to gain access to sensitive information.

Son düzenleme:
sql dumper nedir? combolist çıkarma için işe yaradığını gördüm, peki bununla düzgün combolist çıkarbılabilir mi? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Araştırdım çoğunlukla ingilizce kaynaklarda çok anlaşılmayan bir şekilde ile yazıldığı için anlayamadım. Translate'de hiç yardımcı olmuyor sağolsun.
hq combo çıkarabilirsin fakat pek işine yaramaz . UHQ SUHQ unut sql dumper ile

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt