stealer
Gold Üye
spotify link?olursa yazcam sana
spotify link?olursa yazcam sana
cogu bot basıyor diye biliyorumspotify kullanan herkes illa ki bu kişilerin yüklediği en az bir şarkıyı dinlemiştir adamlar çıkmayan/çıkan her türlü şarkıyı paylaşıyolar buna rağmen telifte yemiyolar bunu nası yapıyolar bilen var mı sanmıyorum ama
baba adamlar aylık ortalama 500k-1m dinleniyor bu kadar kolaysa bizde yapalım mk
örnek hesaplar:
kanka koydukları sarkılar zaten her türlü dinlenir bota ihtiyaçları yok kicogu bot basıyor diye biliyorum
cıkmamıs sarkıları koyuyorlar dıye bılıyomkanka koydukları sarkılar zaten her türlü dinlenir bota ihtiyaçları yok ki
adamların profile gir bak
doğru ya da mix felan yapıyolar örnek:cıkmamıs sarkıları koyuyorlar dıye bılıyom
avel misin güzel kardesim benim örnek kullanıcı attımbatusyex lustqwee nin yanına koya koya bexterimi koydun amk vizyona bak
kaybol la ezik hiçbi zaman bu adamlar gibi olamayacaksın distrübitör aracılığıyla spo atıp aylık 1m dinleyici kasmak buzdağının görünen kısmı hahayt sen fan olursun ben dost yallahavel misin güzel kardesim benim örnek kullanıcı attım
izlet bakayım herhangi bi şarkını 50m spotifyda
sen ne oldun mk :skaybol la ezik hiçbi zaman bu adamlar gibi olamayacaksın distrübitör aracılığıyla spo atıp aylık 1m dinleyici kasmak buzdağının görünen kısmı hahayt sen fan olursun ben dost yallah
ne anlatıyon kanka sen ??kaybol la ezik hiçbi zaman bu adamlar gibi olamayacaksın distrübitör aracılığıyla spo atıp aylık 1m dinleyici kasmak buzdağının görünen kısmı hahayt sen fan olursun ben dost yallah