Spor Toto %99 kazanma 1 Milyon TL veya daha fazlasını kazanabilirsiniz.

sadgebyebye

Efsane Üye
HİLE VEYA BUĞ DEGİLDİR YASAK HİÇ DEGİLDİR

Programın amacı sizin örnek : 8000 Tl verip yapıcagınız kuponu 15 garantiden 13 garantiye 64 Tl bir fiyata oyniyabiliyorsunuz SS atıcagım aşşaya daha detaylı anliyacaksınız 24.04.2022 tarihinde 1.060.206.67 TL SS en aşşada
1-) Extra 1X2 programını indirmeniz lazım video alt tarafa katıcagım anlamadıgınız yerleri yorumlarda sorabilirsiniz

2-) 15 maçı derledik 2 KAPALI 13 çift oynamak istedik bunun formülsüz oynama fiyatı 8192 TL ama 13 garantiye çevirip 64 TL ye oyniyabilirsiniz

3-) Programı açtınız Manuel olarak kendimiz seçmemiz lazım sonra new basarak bu haftanın veya gelecek haftanın maçlarını buraya kopyala yapıştır ile yapıcaksınız %33 %33 %33 var bunları seçmenize gerek yok

unknown.png

4-) Fill New Coupon diyor maçları ayarladıktan sonra oraya 1 kere basıyorum maçları ayarlıyorsunuz ilk önce İleri diyerek sizi buraya atıcak
unknown.png
N1 14 Garanti-N2 13 Garanti-N3 12 Garanti diye geçiyor ExtraChance method burada kalıcaktır sizde onu Full reduction e çekip 13 garanti diye N2 yapıp onay tikine basmayı unutmayın.

5-) Üstteki adımları tek tek yaptıgınızı düşünüyorum 4-) yerdeki açıklamadan sonra 2 kere ileri ileri diyeceksiniz karşınıza böyle bir ekran gelicek Save ve Save as text bunları kayıt ediyoruz çünkü Edit Existing Counpon ile canınız isterse ayarlamanız için
unknown.png

6-) Her şey tamamlandı sayılır masaüstünüze metin belgesi geldi onu nasıl oyniyacagım kuponun fiyatı 8000 Tl ama biz 13 garanti ile 64 TL ye düşürdük 14 veya 15 kazanma şaşınız yüksek 13 gelecek diye bir şey yok

7-) Masaüstünüzde olan metin belgesini tavsiye olarak size web sitesi veriyorum isterseniz kendinizde bulabilirsiniz benim kendi oynadıgım web sitesi burası Üye olduktan sonra Ss ile anlatıyorum Otomatik
oynama oynamak için git diyorsunuz oyniyacagınız tutarın nesine bilyoner misli buralardan birinde olması gerekiyor tıkladıktan sonra otomatik olarak oynuyor kendisi
unknown.png
unknown.png

Kazandıgıma dair kanıt.
unknown.png
unknown.png
3 kişi 15 bilmişti 1 tanesi ben 1 tanesi arkadaşım diğerini tanımıyorum

Arkadaşlar bu bir formül %100 tutacak diye bir şey yok. Yıllardır piyasada olan bir şey, daha öncesinde excel yardımıyla bu hesaplanırdı. Bu nedir ne işe yarar ben size detaylıca anlatayım.
15 maç var diyelim, bütün maçlara kapalı oynadın 15 maçın 15´inide kapattın. Kupon Tutarı 7.174.453,50 TL tutar. Eğer bu kuponu oynarsan bu fiyata 15 adet bilme şansın %100´dür. Çünkü ne gelirse gelsin bilmiş olacaksın ama ödeyeceğin tutarda belli gördüğün üzere. Peki bildin milyoner mi olacaksın? Hayır. Her hafta sportoto´nun vermiş olduğu ödüller değişir, bkz : ) bu ödüller maça bağlıdır eğer bir maç favori ise mesela geçen hafta fenerbahçe maçı favori idi fener alır dedik ama maç sonu beraberlik oldu bu sürpriz olmuş oldu. Vermiş olduğu ödül arttı. Yani her hafta 7 milyon ₺ ödeme yaparsın ama her hafta sana 7 milyon ₺ vermez 15 bilsen dahi. Yani zararda olursun. Sonrasında bilen sayısı da önemlidir. 15 bilen sayısı az ve maçlar sürpriz bitmişse milyon verir evet, ama eğer maç sürpriz bitmemiş olup bilen sayısı çok ise o hafta alacağın para 500 lirada olur. Sistem tamamen bunun üzerine kurulu şimdi gelelim %100 nasıl biliyoruz diye dediğiniz olaya.
%100 bilmek demek cebinden para vermek demek. Eğer tahminlerin tutarsa program sana senin tahminlerin neticesinde kuponları böler. Yani şöyle bu hafta 4 kapalı 2 açık 9 garanti formülü ile bir kupon yaptın bu ne demek ? 4 kapalı = 4 maçtan emin değilim her şey olabilir, 2 açık = 2 maçtan emin değilim ya beraberlik ya deplasman bitebilir. 9 garanti = 9 adet maçtan kesin eminim tek bir şey işaretliyorum 1 ya da 0 ya da 2 bu üç seçenekten birini işaretliyorum ve garanti o bitmek zorunda diyorsun. Program yardımı ile 15 bilme hesaplaması yap bana diyorsun, senin 9 garanti maçın programda sabittir, 4 kapalı 2 açık olarak yaptığın maçları 9 garanti ile birleştirip birden çok kupon çıkarıyor sana. 15 Garanti istiyorsan 324 adet kolon oynamak zorundasın, eğer tahminlerin doğru tutar ve 9 banko maçın gelir ise 324 kolon içerisinden tahminleriniz gelirse 1'i %100 15 tutacaktır. 324 kolon 81 kupon yapar. 81x2 = 162₺ yapar. Ödeyeceğin tutar kolon sayısının yarısıdır. Çünkü bizim sportoto sistemimizde kolon fiyatı 0.50₺´dir. Diyelim 14 garanti istiyorum, 15 umrumda değil bana 14 getir ama benim tahminlerim gelirse getir diyorsun. 14 garanti vereceği 36 kolon oluşturuyor buda kolon sayısının yarısı fiyatı eder 18₺ ´lik kupon hazırlıyorsun yani 9 kupon eder. Bu 9 kupon içerisinden 14 gelme şansı %100 13 gelme şansı %100 12 gelme şansı %100´dür. 15 gelme şansı ise %12´dir. Eğer maç sürpriz biterse 15 gelir bitmezse 14 gelir.

%100 %12 gibi değerler sizleri heyecanlandırmasın, oynadığınız maçlarda tahminlerinizi iyi yapmanız lazım program size kazandırmaz, sizin tahminleriniz o hafta gelirse birden çok kupon yaptırtıp en iyi ihtimali sunar. Her şey sizin analiz ve haftalık maç takibiniz ile alakalı. Unutmayın ki sürprizler kaçınılmazdır. Geçen hafta Fenerbahçe maçı banko iken 3-3 bitti biliyorsunuz ve çoğu kişi yattı ( buna ben de dahil.). Ona göre oynayın ve sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. UNUTMAYIN PROGRAM KAZANDIRMAZ TAHMİNLERİNİZ KAZANDIRIR.
Konu başlığı evet hatalı bir tercih olmuş herkes heyecan ve hışımla buraya geliyor ama bu yazdığımı sabitlerseniz bir şeyleri öğretebilmiş olurum sizlere. VİA / @Kyserdev

Son düzenleme:
şimdi biz 64 tl mi ödüyoruz tam anlamadım
Kanka senin oynamak istedigin spor toto kuponunun fiyatı 8000 TL tuttu diyelim sen bunu program sayesinde 13 garantiye düşürüp 64 TL ye oynuyorsun 13 garanti oynadın diye 14 ve 15 gelmiyecek diye bir şey yok ben 13 garanti oynayıp 15 tutturmuştum %25 gibi bir şanş sayesinde geldi heralde

Ne işe yarıyor bu tam anlıyamadım
Kanka öncelikle hayatında spor toto oynamış olman lazım yoksa şuan benim yazdıklarımdan hiç bir şey anlamazsın kısaca şöyle anlatim sana
15 bilirsen büyük parayı kazanıyorsun kendine spor toto kuponu yaptın 8000 TL tuttu sen bunu program ile 13 garanti yapıyorsun fiyatı 64 TL ye düşüyor ama şanş veriyor program sana 14 ve 15 kazanabilirsin ben 13 garanti oynayıp 64 TL ye 1 milyon tl kazanmıştım

Kanka öncelikle hayatında spor toto oynamış olman lazım yoksa şuan benim yazdıklarımdan hiç bir şey anlamazsın kısaca şöyle anlatim sana
15 bilirsen büyük parayı kazanıyorsun kendine spor toto kuponu yaptın 8000 TL tuttu sen bunu program ile 13 garanti yapıyorsun fiyatı 64 TL ye düşüyor ama şanş veriyor program sana 14 ve 15 kazanabilirsin ben 13 garanti oynayıp 64 TL ye 1 milyon tl kazanmıştım
13 bilirsek 400 liramı veriyor

Ne sıklıkla oluyor bu kuponlar ve o 1 milyon lirayi naptin en az 4 ay gecmis

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt