Spor salonu

RaporScoffiel

Silver Üye
Tatilde sıkılıp spor salonuna yazıldım gideli 3 hafta oldu ilk gitiğiniz zaman herkese fit body verirler 2-3 hafta onunla takılırsınız sonrada çalışma listesi oluşturup onu yaparsınız hocanın verdiği çalışma listesi bana yetersiz geliyor ve gelişmesini en çok istedğin yerler göğüs ve kol zaten 2 si geliştimi sırtada da az birşey gelişme olur eğer spora giden veya gitmiş olan biri varsa bana haftalık kol ve göğüs ağırlıklı çalışma listesi atarsa mutlu olurum ( zorluk derecesi farketmiyor kendimi zorlaya bilirim )

yazmayı unutmuşum kilo 62 boy 174 (kemiklerim iri yani görünüş olarak kilom 76-80 gibin bilmiyorum bunu niye yazdığımı :) )

6 aydır aktif olarak fitness’a gidiyorum, PUSH PULL LEGS senin verim alacagın en iyi antrenman methodu.
SIRT-ÖN KOL
GÖĞÜS-ARKA KOL
OMUZ-BACAK
Antrenmanda neler yapacağın aslında basit gözünde çok büyütme;en çok verim alacağın kişi Güray Aydın youtubede onun antrenman programını kullanmanı öneririm.

Tatilde sıkılıp spor salonuna yazıldım gideli 3 hafta oldu ilk gitiğiniz zaman herkese fit body verirler 2-3 hafta onunla takılırsınız sonrada çalışma listesi oluşturup onu yaparsınız hocanın verdiği çalışma listesi bana yetersiz geliyor ve gelişmesini en çok istedğin yerler göğüs ve kol zaten 2 si geliştimi sırtada da az birşey gelişme olur eğer spora giden veya gitmiş olan biri varsa bana haftalık kol ve göğüs ağırlıklı çalışma listesi atarsa mutlu olurum ( zorluk derecesi farketmiyor kendimi zorlaya bilirim )
Puss bull legs kanka

Puss bull legs kanka
ön kol yokdu bence onda sadece arka kol
6 aydır aktif olarak fitness’a gidiyorum, PUSH PULL LEGS senin verim alacagın en iyi antrenman methodu.
SIRT-ÖN KOL
GÖĞÜS-ARKA KOL
OMUZ-BACAK
Antrenmanda neler yapacağın aslında basit gözünde çok büyütme;en çok verim alacağın kişi Güray Aydın youtubede onun antrenman programını kullanmanı öneririm.
link atarmısın yanlış videoyu açmim

sırt göğüs ve kolun gelişimiyle alakası yoktur ayrı olarak çalışmanızın faydası olacaktır

eğer macfite gidiyorsan ya da program verilen bi kulübe verdiği program mesela 3x8 falansa sen onu 3x12 gibi arttır sonra ağırlıkları ve setleri arttırmaya başla set arasındaki süreleri olabildiğince kısa tut ama 5-10 saniye de değil o zaman sete girdiğinde hareketi yapamazsın onun dışında da belli hareketler var mesela omuz büyütmek istiyosan lateral raise spamlamak gibi onları öğren kolay zaten ve tamamen şahsi fikrim olarak dumbbell ile hangi hareketin nereni çalıştırdığını öğren ve ağırlıklı olarak dumbbellerle çalış yemek konusunda bişey diyemem senin vücut ölçülerine ve metabolizmana bağlı neyse yanlışım varsa kusura bakmayın düzeltin yanlışımı iyi forumlar BASSSSSSSSSSS

Kanka Sana Önereceğim Antremanlara 12x8 Olarak Uygula İstersen Yada Kendine Göre Nasıl Rahat Edersen Göğüsünde Ve Kollarda Gelişme Göreceksin
Göğüs İçin : Medium Grip Press , İncline Fly , High Cable Cross , Dumpbell Pul Over
Kol İçin : Klasik Dumbell Curl , Tricebs Cable Push Up , Düz Push Up , Lying Triceps Press , EZ-Bar Curl , Cable Incline Triceps Extension
Adları Yanlış Yazdıysam Özür Dilerim Bi Dene İstersen

Yeni yeni başladıysan fazla ağırlığa girmene ve her gün her gün spora gitmen gerekmez. 1 gün git 1 gün dinlen ve ağırlığa değil hafif kilolarla hareketleri tamamen doğru ve nizami yapmayı öğren ilk başta. Sonrasında beslenmene dikkat ederek ve ağırlığa yönelerek her türlü gelişirsin. yeni başladıysan GÖĞÜS- BICEPS, SIRT - TRICEPS, OMUZ olarak yapabilirsin tabi sonra değişirsin bunları nasıl iyi hissediyorsan ona göre ama olayımız hemen spor salonundakiler gibi olayım her gün spora giderek kendimi geliştireyim olmasın. Unutma kaslar dinlenince büyür. Hareketleri nasıl doğru pozisyonda yapılır internetde milyonlarca kaynak var zaten. temel hareketlerden başlayarak devam et. göğüsün üst alt orta iç kısımlarını çalıştırma hareketlerine bak aynı şekilde omuz için de geçerli bu. Başarılar. Sakın pes etme

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt