Çözüldü Spooftan sonra herhangi bir sorun çıkarmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guatamara

Gold Üye
Spoofer sonra bilgisayarımı günlük kullanım gibi kullanabilirmiyim ÖRN: microsoft hesabıma girme office vs kullanma herhangi bir anlamda cihazımda kısıtlama olurmu? bir hata alırmıyım? sorun çıkarmı lütfen bilginiz varsa belirtirseniz sevinirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam şuanda delay banım var bu sürecin başa sarmaması için oyunu silip 4 ay boyunca hiç girmememmi lazım?
Evet 4 ay boyunca oyuna girmezsen banın kalkacaktır yada kaliteli bir spoof kullana bilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Spoofer sonra bilgisayarımı günlük kullanım gibi kullanabilirmiyim ÖRN: microsoft hesabıma girme office vs kullanma herhangi bir anlamda cihazımda kısıtlama olurmu? bir hata alırmıyım? sorun çıkarmı lütfen bilginiz varsa belirtirseniz sevinirim
ben blackswipe kullanıyodum microsoft hesabı ile oturum acınca seni kitliyodu pin yüzünden giremiyodun officede sorun yoktu ama logitech steelseries gibi donanım programları serialleri eskisine çekiyordu microsoft storede eski serialleri çekiyodu bişey indirince

Hiç bir sorun yaşamazsın hocam genelde pc açılışında ufak tefek yavaşlamalar oluyor onun haricinde bir problem yok

hiçbir sorun olmaz ancak nerden aldın spooferı şuanda bende arıyorum lifetime alacağım

ben blackswipe kullanıyodum microsoft hesabı ile oturum acınca seni kitliyodu pin yüzünden giremiyodun officede sorun yoktu ama logitech steelseries gibi donanım programları serialleri eskisine çekiyordu microsoft storede eski serialleri çekiyodu bişey indirince
blackswipe güzel değil çoğu yer paste diyor ne kadar doğru yanlış bilemem ancak ben özel yaptırmayı düşüyordum tanıdığım güvenilir birine

Hayır sorun yaşamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt