sende kimseyi uğrastırma git formatını at bios up down yap satıcılar yazar sanaBeyler biosdan falan hiç anlamıyorum pc yi de kucağıma almak istemiyorum şöyle biosla uğraşmadan etkili bi spoof arıyorum ne önerirsiniz kullanmayanlar yorum yapmazsa sevinirim
Hiç anladığım şeyler değil çok uğraştıcı bişey mi birazda korkum harbi kucağıma almaksende kimseyi uğrastırma git formatını at bios up down yap satıcılar yazar sana
Biosla uğraşmadan kaldıracak kim varBeyler biosdan falan hiç anlamıyorum pc yi de kucağıma almak istemiyorum şöyle biosla uğraşmadan etkili bi spoof arıyorum ne önerirsiniz kullanmayanlar yorum yapmazsa sevinirim
şunu izleyip öğren dediğin birisi var mıBiosla uğraşmadan kaldıracak kim var, uğraşmadan ekmeğini yiyemezsin maalesef.
2-3 bişey aç kapat yapıcan ama ilk olucağı için o biostan 15dk dan az çıkamazsınşunu izleyip öğren dediğin birisi var mı
çıktığımda sıkıntı çıkma ihtimali nedir2-3 bişey aç kapat yapıcan ama ilk olucağı için o biostan 15dk dan az çıkamazsın
Youtube'ye Bios Update Veyahut Bios Format Yazsan Çıkar Karşına Detaylı Şekildeşunu izleyip öğren dediğin birisi var mı
hocam yardımcı olurum spoof konusunda ama ücretli olarakçıktığımda sıkıntı çıkma ihtimali nedir