SPOOFER

OFCMerdan

Diamond Üye
tibetin paylaştığı spooferı kullandım dün 1 derecesiz 3 tane tam gaz girdim hiçbir sorun yok asıl amacım banımı kaldırmaktı hiçbir şekilde hile kullanmak istemiyorum hile kullanmasam valoranttan tekrar ban yer miyim? Ona göre hesap satın alacağım

tibetin paylaştığı spooferı kullandım dün 1 derecesiz 3 tane tam gaz girdim hiçbir sorun yok asıl amacım banımı kaldırmaktı hiçbir şekilde hile kullanmak istemiyorum hile kullanmasam valoranttan tekrar ban yer miyim? Ona göre hesap satın alacağım
spoof dt olursa ban yersin gibi bi muhabbet vardı emin değilim doğruluğundan onun dışında ban yiyeceğini düşünmüyorum hile vs açmazsan

tekrardan hile açmazssan ban yiyeceğini düşünmüyorum bende spoofladım oynuyorum şuan banlanma gibi bir durum yok

valo güncelleme aldığında tekrar ban yersin hwid banın süresine göre al bence
valo güncelleme aldığında yersin

bana kesinlikle dt olmayacak bir spoofer önerir misiniz? oyunu adam akıllı oynamak istriyorum mal gibi instalock hilesi açtım ondan yedim muhtemelen.bari adam akıllı bir şey açıp ban yeseydim

bana kesinlikle dt olmayacak bir spoofer önerir misiniz? oyunu adam akıllı oynamak istriyorum mal gibi instalock hilesi açtım ondan yedim muhtemelen.bari adam akıllı bir şey açıp ban yeseydim
merhaba paralı olarak spooferlarımız mevcut butun laptop ve anakartlara uyumlu. herkesi bekleriz discord imzamda

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt