İnceleniyor Spoofer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan strive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

strive

Kişisel Sorunlarla İlgilenmiyorum.
Prime Üye
İletişim
Eskiden "Mitamers" Adlı Yerde Supporttum Ve Spoofları Vardı Ve Driverdı Driver Spooferı Kullandıktan Sonra 3-4 gün geçti ve HVCI hatası almaya başladım driverlar signed olsa bile şuan bu hata hala geçmedi 1 yıldır filan hala böyle bunu düzeltmenin her hangi bir yolu varmı?

- format attım

özet : Driver Spoof Kullanıp HVCI Brick etmem sanırsam Idk

Eskiden "Mitamers" Adlı Yerde Supporttum Ve Spoofları Vardı Ve Driverdı Driver Spooferı Kullandıktan Sonra 3-4 gün geçti ve HVCI hatası almaya başladım driverlar signed olsa bile şuan bu hata hala geçmedi 1 yıldır filan hala böyle bunu düzeltmenin her hangi bir yolu varmı?

- format attım

özet : Driver Spoof Kullanıp HVCI Brick etmem sanırsam Idk
craftrise cheat spoofu kullanılırmı kardfesim kafanı copemi attın

spoofer silen bi komut vardi hatirlamiyom pek biri yazar ama bu forumda yazmislardi glb
format attım direk olmadı problem şu mesela diğer kişiler için driver spoof yapıyorlar ya o driver spoof adamlarda HVCI on oluyor bende HVCI on olunca hata veriyor mavi sonra HVCI on oluyor ama spoof olmuyor yada spoof oluyo HVCI off a geri düşüyo

format attım direk olmadı problem şu mesela diğer kişiler için driver spoof yapıyorlar ya o driver spoof adamlarda HVCI on oluyor bende HVCI on olunca hata veriyor mavi sonra HVCI on oluyor ama spoof olmuyor yada spoof oluyo HVCI off a geri düşüyo
bana hic anlatma spoofer konusunda cok beceriksizim en son spoof atmayı denedigimde windowsu bozmustum sonra format atmıstım 2 yıllık herseyim gitmisti

bana hic anlatma spoofer konusunda cok beceriksizim en son spoof atmayı denedigimde windowsu bozmustum sonra format atmıstım 2 yıllık herseyim gitmisti
gecmis olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hvcı on desteklemiyor efi mi ne okumadım konuyu.

neyin gecmis olsunu benim salaklıgım
driver spoof zaten korkulu rüyam benim bide yeni spoof method çıkarttı diyor mitamers " BIOS patch " Bıos u alıyor modifiye edip serialleri değiştiriyor

hvcı on desteklemiyor efi mi ne okumadım konuyu.
EFI değil Eskiden Kullandıgım Bir Driver Spoofer 1 Yıldır HVCI Brick etti Microsoft un orjinal sysleri hariç başka bir sys ile servis yapıp HVCI on yapınca mavi erkan yiyorum ve BIOS flash / format atmama rağmen düzelmedi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt