Çözüldü Spoofer Yapmaya Nerden Başlanır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaja12

Diamond Üye
İletişim
Spoofer Yapmaya Nerden Başlanır ? Yardımcı Olabilcek bi konu vb bulamadım Kendi Markamı Kurmak istiyorum Piyasanın Güven Veren En iyisi Olmak istiyorum Ama Tek sorunum Spoofer Yapmaya Nerden Başlanır ?:imcryplease:

Spoofer Yapmaya Nerden Başlanır ? Yardımcı Olabilcek bi konu vb bulamadım Kendi Markamı Kurmak istiyorum Piyasanın Güven Veren En iyisi Olmak istiyorum Ama Tek sorunum Spoofer Yapmaya Nerden Başlanır ?:imcryplease:
kanka önce mantığını öğrenmen lazım, örneğin valorant senin donanım'ının banlı olup olmadığını neye bakarak kontrol ediyor? bu kontrol ettiği şeyi manual olarak nasıl değiştirebilirim? ondan sonra koda dökersin bunun için de yazılım dili bilmen lazım önerim c dilleridir

kanka önce mantığını öğrenmen lazım, örneğin valorant senin donanım'ının banlı olup olmadığını neye bakarak kontrol ediyor? bu kontrol ettiği şeyi manual olarak nasıl değiştirebilirim? ondan sonra koda dökersin bunun için de yazılım dili bilmen lazım önerim c dilleridir
Kankam Amidewin tarzı Bi Oto amidewin Düşündüm Onu Serial Checker İle değistersem Sonrada Disk serial Changer Birleştirsem Diyorum ama nasıl birleştircem sorun o

Biliyorum kankam Sadece Nereden Başlayacagımı bilmiyorum
Nereden başlayacağını söyleyim önce temel düzeyde code language öğrenicen sonra böyle işlere merak sarcan. kod yazabilecek kadar temel düzeyde bilgin olduğunda kafanda geçirdiğin o şeyleri yapabiliyor olcaksın zaten. Yapmak istediğin şey şuanda emeklemeyi bilmiyorsun ama yürüyerek X istikametine gitmek istiyorsun gibi bişey. yürümeyi öğrendikden sonra zaten istediğin her yere gidebiliyo olcan.

yorumlarını felan okuduğumda da yazılım dillerine dair hiçbir bilginin olmadığı eskiden pasterler en azından kod yazabiliyordu VS kullanabiliyodu. Şimdikiler paster bile demiyecem hazır copy-paste bile yapamıyolar çünki hepsi bi anlık heves istekle bişeyler yapmak istiyo

Kolaya kaçmak istiyorsan bu tarz programları otomatik çalıştıran bir exe dosyası yapıp satabilirsin
e34897fc63154f0d46bb01abc396ce04.jpg

Ama bu seni paste olmaktan öteye götürmez :)
Bu hangi spoofer forumdaki mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt