kanka önce mantığını öğrenmen lazım, örneğin valorant senin donanım'ının banlı olup olmadığını neye bakarak kontrol ediyor? bu kontrol ettiği şeyi manual olarak nasıl değiştirebilirim? ondan sonra koda dökersin bunun için de yazılım dili bilmen lazım önerim c dilleridirSpoofer Yapmaya Nerden Başlanır ? Yardımcı Olabilcek bi konu vb bulamadım Kendi Markamı Kurmak istiyorum Piyasanın Güven Veren En iyisi Olmak istiyorum Ama Tek sorunum Spoofer Yapmaya Nerden Başlanır ?
Kankam Amidewin tarzı Bi Oto amidewin Düşündüm Onu Serial Checker İle değistersem Sonrada Disk serial Changer Birleştirsem Diyorum ama nasıl birleştircem sorun okanka önce mantığını öğrenmen lazım, örneğin valorant senin donanım'ının banlı olup olmadığını neye bakarak kontrol ediyor? bu kontrol ettiği şeyi manual olarak nasıl değiştirebilirim? ondan sonra koda dökersin bunun için de yazılım dili bilmen lazım önerim c dilleridir
Adminim Benim konumda Yorum kasanlara ban çakın allah içinnnn @geniysystesekkürler
sagolun ısıme yaradı
reportlaman yeterli dostum yetkililer gerekeni yapar zatenAdminim Benim konumda Yorum kasanlara ban çakın allah içinnnn @geniysys
Nereden başlayacağını söyleyim önce temel düzeyde code language öğrenicen sonra böyle işlere merak sarcan. kod yazabilecek kadar temel düzeyde bilgin olduğunda kafanda geçirdiğin o şeyleri yapabiliyor olcaksın zaten. Yapmak istediğin şey şuanda emeklemeyi bilmiyorsun ama yürüyerek X istikametine gitmek istiyorsun gibi bişey. yürümeyi öğrendikden sonra zaten istediğin her yere gidebiliyo olcan.Biliyorum kankam Sadece Nereden Başlayacagımı bilmiyorum
Dostum onlara yanıt vererek senin de farkın kalmıyor raporla geç görmezden gelAdminim Benim konumda Yorum kasanlara ban çakın allah içinnnn @geniysys
Haklısın kankam RaporladımDostum onlara yanıt vererek senin de farkın kalmıyor raporla geç görmezden gel
Bu hangi spoofer forumdaki miKolaya kaçmak istiyorsan bu tarz programları otomatik çalıştıran bir exe dosyası yapıp satabilirsin
Ama bu seni paste olmaktan öteye götürmez
hayır dostumBu hangi spoofer forumdaki mi
Paylasabilir misinizhayır dostum