Çözüldü Spoofer Sonrası Formata Rağmen Bilgilerim Düzelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgisayarın eski bilgilerini biliyorsan Amidewin ile değiştirirsin geri fakat sadece görüntüsü değişir çoktan garanti kapsamı dışına çıkmıştır
bir arkadaşımdada aynı olay var bilgisayarı kendini tanıyamıyor artık o kadar fazla farklı spoofer kullanmış ki 😂

perm spoof yaptıysan zaten bunu göze alarak yapmış olman lazım eğer yedek olarak almadıysan geri dönüşü yok

Format atarak eski orjinal hwid'e geri donduremezsin. Orjinal serialleri bir yere not etmen gerekiyordu. Geri donusu yok eger not almadiysan gecmis olsun.

Format atarak eski orjinal hwid'e geri donduremezsin. Orjinal serialleri bir yere not etmen gerekiyordu. Geri donusu yok eger not almadiysan gecmis olsun.
Not aldım diyorumya zaten okuyup yazsanız, önceden çektim bütün seriallerimi format atarak da orjinal hwide dönüyordum başka spoofer da 2. kullandındığım spoofera format çözüm olmadı.

Bilgisayarın eski bilgilerini biliyorsan Amidewin ile değiştirirsin geri fakat sadece görüntüsü değişir çoktan garanti kapsamı dışına çıkmıştır
bir arkadaşımdada aynı olay var bilgisayarı kendini tanıyamıyor artık o kadar fazla farklı spoofer kullanmış ki 😂
Döndükden sonra garanti dışına çıkmıyor yeter ki döndürmenin yolunu bilsem eski bilgileri kaydettim orjinal hali duruyor 2 tane kullandım şuana kadar arkadaşınız geri haline döndürebildimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt