Spoofer Önerileri #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu iki spooferı bi deniyim olmazsa valorant için bekleyecez artık yapacak bir şey yok :D paylaşım için teşekkürler
Benim Şana önerim Monotone Güçlü bi cleaner + easy antic cheat ve güzel spooferı var netini kesio tabii ama uyarı vererek söylüo Ki tam koruma olsun Ben Montone ile kaldırmıstım 1 tur sonra bna yeiştim Altyapısından belli Valorant için tek başıma calısıorum ve üşengcim ultra suan o program yapma uygulamasını yüklemeye üşeniorum

ikisini denedim işe yaramadı maalesef monotone kullanamam format atamam şuan bilgisayara :D özel bir spoof çıkarsa artık :D başarılar

ikisini denedim işe yaramadı maalesef monotone kullanamam format atamam şuan bilgisayara :D özel bir spoof çıkarsa artık :D başarılar
Cıktı Say :) Kek Spoofer die bi hileye yapımcısı pack eklememis rahatlıkla caldım spooferı geliştircem bu arada ip + mac değistir bunlar önemli bazen atmıo valorant ama Monotone muhazzam aygıt yönetiçisilye düzeltebilirsin rahatlıkla fakat bi coğu insan beçeremio başit bir işlemi

VALORANT içinki spooferim 2 tur oynattırıo aynı iple yarın sabah bi kontrol etcm ip fln Değistirip 5 10 tur oynatırsa size vercem;)

Sadece uygulama odaklı bir spoofer var mı acaba bildiğiniz, mesela metin2ye girerken her cliet için random bir hwid ile girebilmeyi becerebilen tüm hesapların aynı anda ban yememesi için önlem olarak proxy ile kullanılabilen ?

Apple Cleanor denedim 1 maç oynayabildim sonra ban yedim tekrar senin geliştirdiğini beklemekteyim.

Merhaba. O hesap Benim veee... sacma bi sekilde mailimi ve sifremi unuttum mailimi hatırlasam gene iyimi sorularınızı cevaplıcam sonra konuscam modlarla.
Apple Cleanor denedim 1 maç oynayabildim sonra ban yedim tekrar senin geliştirdiğini beklemekteyim.
Mac,İp Değiştirip tekrar spoofla zaten valoranta spoof zor,
Reis bende çok mağdurum şuan tek çaremiz sensin
Maalesef 3 tur oynattı spoofer iptal ettim.
Sadece uygulama odaklı bir spoofer var mı acaba bildiğiniz, mesela metin2ye girerken her cliet için random bir hwid ile girebilmeyi becerebilen tüm hesapların aynı anda ban yememesi için önlem olarak proxy ile kullanılabilen ?
Free olarak bulmak imkansız (bence) her girişte senin kullanman lazım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt