Çözüldü Spoofer hakkında Bilgi almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Axius

Efsane Üye
İletişim
Merhaba çok yakın zamanda spoofer atım PC s ve ilk defa spoofer atım fakat aradan çok kısa zaman sonra tpm hattasi almaya başladım ve tpm için çok para istiyorlar ve ben de yapmak istemiyorum artık
benim sorum şu ( hwit ban 2 ay sonra resmi ban kalkacak PC e format atarsam herşey eski haline döner mi ip adres bilmem herşey spoofer kaldırıp eski haline eskiden olduğu gibi döner mi ve resmi hwit kalkınca öyle de girebilirmiyim valorant a geri )

Merhaba çok yakın zamanda spoofer atım PC s ve ilk defa spoofer atım fakat aradan çok kısa zaman sonra tpm hattasi almaya başladım ve tpm için çok para istiyorlar ve ben de yapmak istemiyorum artık
benim sorum şu ( hwit ban 2 ay sonra resmi ban kalkacak PC e format atarsam herşey eski haline döner mi ip adres bilmem herşey spoofer kaldırıp eski haline eskiden olduğu gibi döner mi ve resmi hwit kalkınca öyle de girebilirmiyim valorant a geri )
Perm spoof attıysan bildiğim kadarıyla geriye dönmüyor, respoof atman gerekiyor. Ama eğer ki asus anakart varsa sanırım format ile geriye döner tüm serialler.

Perm spoof attıysan bildiğim kadarıyla geriye dönmüyor, respoof atman gerekiyor. Ama eğer ki asus anakart varsa sanırım format ile geriye döner tüm serialler.
Bu atığım flash ile çalışıyordu flash takılı olması lazım spoof ediyor açılırken flash çıkartim format da atım

Tam anlayamadım ama eski seriallere dönmek istiyorsanız format atmanız yeterli
Yaptım bugün atım format ve evet eski seriallere dönmek istiyordum. U atığım spoofer de flash ile atılıyordu flash takılı kalınca PC açınca spoof oluyordu çıkartınca gitiyordu fakat AMD ana kartım spoofer dolayı uyumlu gözükmedinden devre dışı kalıyordu AMD 1000 defa silip driver silip yükledim halde o yüzden format atım

Aldığın spoofer perm ise format temp ise formatsız 2 ay sonra oynuyabilirsin spooferin türüne bağlı ama sonuç olarak evet

I was banned three months ago, and since the ban has been removed from the device, but when I use any account, the system bans me again, only the account is banned, not the device **

Spoofer, donanım kimliklerini geçici olarak değiştirerek, oyunlarda hile yapan kullanıcıların donanım yasaklarından (ban) kurtulmasını sağlayan bir araçtır. Anti-hile yazılımlarını kandırarak, bilgisayarı farklı bir cihaz gibi gösterir. Ancak spoofer kullanmak, hesap yasağına yol açabilir ve virüs riski taşıyabilir. Bu araçlar oyun kurallarını ihlal eder ve etik dışıdır.
Benim sorduğum ile dediğin alakası yok Google spoofer nedir yazıp kopyala yapıştır yapmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt