Spoofer attırırken forumdaki birinden sc4m yedim :D

younee

Yeni Üye
Merhabalar daha önce bir konu açmıştım valorant oyununa bir spoofer almak için @lyrexben adlı arkadaş ulaştı konuma yazarak yan bir hesabından ve dc üzerinden iletişime geçtigimizde spooferinin format bios up istemedigini söyleyerek silver paket adında bir paketi satın almamı önerdi her neyse 2000TL Gönderim sağlayarak satın aldım denedi fakat başaramadı spoofer işe yaramadı sebebide windowsun 22h2 sürümünün farklı bir kaynaktan microsofttan indirmedigimden kaynaklı oldugunu söyledi ardından bana format ve bios up yapmam gerektigini söyledi neyse dedim yapayım usb bellege rufus ile dosya yazdırımı vesaire herşeyi yaptım ve arkadaşla denk gelmeyi bekledim dmden kendisine 2-3 gün art arda şu saatte denk gelelim gibisinden mesajlarda yazdım ama o saatlerde hiç aktif değildi maalesef neyse az önce farklı bi discord hesabı üzerinden sunucusuna erişim sağlayıp ticket açtıgımda sunucusundan bi görevli arkadaş ticketa anında dönüş yaptı :d ardından ana hesabımdaki ticketa yönlendirdim kendisini sonrasında baktım banlanmışım sunucudan dikkat edin sizin başınıza böyle şeyler gelmesin ben parasında kesinlikle değilim kendisine ''ben hiç uğraşmayayım formatla bios upla sen 15dklık bir uğraş sergiledin bunun karşılıgında sana gönderdigim miktarın yarısını sen alabilir geri kalanı iade edebilirsin'' dedigimde iade olmadıgını spooferin çalıştıgını fakat benden kaynaklıı bir sorun oldugunu format ve bios ile çözülecegini kendisininde yardımcı olacagını söyledi her neyse arkadaşlar resimleri ekledim incelersiniz siz dikkat edin TEKRAR EDİYORUM KONU KESİNLİKLE PARA DEĞİL YAPILAN SAHTEKARLIKTIR LYREX VEYA EKİBİNDEN BİR ARKADAŞ BENİ ALAKADAR ETMİYOR SONUÇ OLARAK FİYATINI ÖDEDİGİM BİR HİZMETTEN DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE FAYDALANAMADIM KENDİSİNİ EVİMEDE DAVET ETTİM DAVETİME MÜRACAAT ETMEDİ KENDİSİNİ EVİNDENDE ALABİLECEGİMİ SÖYLEDİM :D @lyrexben eger görüyorsan kankacım instamı bıraktım sana dcden ulaş bana yarın sana adliyeye verdigim dilekçe ile fotoğraf atacağım seninle yüzyüze görüşeceğiz.

allah allah tüm ssleri atamıyorum

Forma uygun şekilde yeniden açın konuyu

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt