Arıyorum Spoofer arıyorum

Yaklaşık 7-8 ay önce valodan sınırsız anakart ban yedim,
spoofere ihtiyacim var hile kullanmicam fakat tekrar ban yemek istemiyorum spoofer önerisi olan varmıdır

Anakart Gigabyte
Paran varsa HwidPlus'tan alabilirsin. Ben ordan süresiz aldım(1500 tlyken) herhangi bir sorun yaşamadım.

• Beğenme
Tepkiler: qcd
Dolandırıcılık yaptığı için keyi silindi, başka key verildi ondan ağlıyor arkadaş
dolandırıcılık ? ne güzel yalan atıyorsun sen öyle ne çalışmayan ürününüzün telafisini yapmayıp banladınız yalan söyleme süleyman

HwidPlustan hele ki kesinlikle alma d0landırıcı site bu lavuğun neden önerdiğini anlamadım :D
Dediğin gibi önerdim. Aldım kullandım, uzun zaman oldu. 1 kere kullandım zaten bir daha da hile açmadım. Tanımadığın birisine lavuk demen hoş bir şey değil.

dolandırıcılık ? ne güzel yalan atıyorsun sen öyle ne çalışmayan ürününüzün telafisini yapmayıp banladınız yalan söyleme süleyman
reseller ayağına %60 indirimle pesp alıp ortadan yok olan arkadaş. 2 hafta bekledim, sonunda keyini sildim. Çünkü anladım sadece reseller ayağına pesp çektiğini kendine. Zaten kurmayı falanda bilmiyordu full bizden destek aldı ( BÖYLE RESELLER MI OLUR? ) her gün dmden konusuyorduk üstüne ticket açıyordu. 2 hafta sonunda pesp keyini sildim. Onun yerine PERM SPOOFER ürünü verdim (ONETİME) çünkü 500 TL'ye o vardı. Sonrada ona kılavuzlari atıp sana destek sağlanmayacak çünkü bizi dolandırmaya çalıştın seni banliyacagim dedim. Oda tamam dedi keyleri ve kılavuzu atıp banladim bukadar burda kinlenmis bize :D

Müşterilerimiz böyle bir sorun yaşamadı, reseller ayağına kendinize %60 indirimle pesp çekip ortadan yok olursanız tabiki keyiniz silinir, ama yinede telafisini yaptık ONETIME PERM SPOOFER VERDİK. logları duruyor ss atmak istemiyorum rezil olursun

image.png
.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt