Arıyorum Spoofer arıyorum ban kaldırcak

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanıtlarınız var ise sunar mısınız?
sunucudan banladınız ne gibi bir kanıt sağlayayım ?

arkadaşın hydro forumdan banlandı onu yanında şimdide support yapmışsın

sen novabyte arkadaşın hydro,ne ayaksınız biriniz spoofer yapmış diğerini customer olarak gösteriyorsunuz ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sunucudan banladınız ne gibi bir kanıt sağlayayım ?

arkadaşın hydro forumdan banlandı onu yanında şimdide support yapmışsın

sen novabyte arkadaşın hydro,ne ayaksınız biriniz spoofer yapmış diğerini customer olarak gösteriyorsunuz ?
Ne demek istediğini anlayamadım ancak bir kanıtınız yoksa kimseyi karalama hakkına sahip değilsiniz

Ne demek istediğini anlayamadım ancak bir kanıtınız yoksa kimseyi karalama hakkına sahip değilsiniz
yooo ticketımı kapattınız ssini atayım

keşke pc formatlamasaydımda o görüntüleri atsaydım

Can someone tell me a good Turkish translation site please?

Beyler ban yedim diyelim. Spoof satan varda tpm falan filan diyolar anlamadım. Yani spoofla açınca hilesiz oynasam ban yermiyim bidaha

Sitedeki woofer çalışıyor kanka boşuna arıyorsun sen biosu düzeltince kalkıyor zaten ban otomatik

Beyler ban yedim diyelim. Spoof satan varda tpm falan filan diyolar anlamadım. Yani spoofla açınca hilesiz oynasam ban yermiyim bidaha
Tpm ise işin zor kanka sanmam unut onu artık sen bende yaşadım Zaman kaybı direk

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt