👨🏻‍⚕️SpoofDoc🏥 - One Click Temp VALORANT Spoofer - Format, Bios, Raid YOK! Tüm anakartlarda ve laptoplarda çalışır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 4 gün önce kullanıma başladım, @empi ve tickettaki kişiler çok yardımcı oldu sağ olsun. İlk başta çalışmadı, sadece perma banım delay ban oldu. Bütün serialler değişiyordu ama 3. spike hücümda ban yiyordum. Bilgisayarıma bağlandılar ve 1-2 gün bekletip direkt güncelleme yayınladılar. Ticketlara dönüşleri de olabildiğince hızlı yanıtlıyorlar. Yayınlanan güncelleme ile 1 gündür oynuyorum ve hiçbir hata yok. Banım açıldı oynayabiliyorum ve delay ban da henüz yemedim. Bir gelişme olursa onu da eklerim. Aşırı kolay, bilgisayarı sadece yeniden başlatıp modem resetliyorsunuz. Kesinlikle referans olurum ve almayı düşünen gözü kapalı alabilir. Yüzde 95 çalışır, gönlünüz rahat olsun. @empi ve @XBot tekrardan iyi satışlar ♥️

Yaklaşık 4 gün önce kullanıma başladım, @empi ve tickettaki kişiler çok yardımcı oldu sağ olsun. İlk başta çalışmadı, sadece perma banım delay ban oldu. Bütün serialler değişiyordu ama 3. spike hücümda ban yiyordum. Bilgisayarıma bağlandılar ve 1-2 gün bekletip direkt güncelleme yayınladılar. Ticketlara dönüşleri de olabildiğince hızlı yanıtlıyorlar. Yayınlanan güncelleme ile 1 gündür oynuyorum ve hiçbir hata yok. Banım açıldı oynayabiliyorum ve delay ban da henüz yemedim. Bir gelişme olursa onu da eklerim. Aşırı kolay, bilgisayarı sadece yeniden başlatıp modem resetliyorsunuz. Kesinlikle referans olurum ve almayı düşünen gözü kapalı alabilir. Yüzde 95 çalışır, gönlünüz rahat olsun. @empi ve @XBot tekrardan iyi satışlar♥️
Geribildirimleriniz için ve bizi tercih ettiğiniz için biz de çok teşekkür ederiz :) Güle güle kullanın:ahri:

almak istiyorum fakat fiyatı dolar bazlı olarak cok yüksek yani degermi kesin çöüzümü yardımcı olurmusununz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İçinde valoranttan ban kalıntılarını temizleyen cleaner var mı yoksa sadece serial mi değişiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt