👨🏻‍⚕️SpoofDoc🏥 - One Click Temp VALORANT Spoofer - Format, Bios, Raid YOK! Tüm anakartlarda ve laptoplarda çalışır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
reis abarta abarta yazmıssınıda format yok bios up yok raid yok falan filan sanki perm spoofer her temp spooferda var bu özellikler
invisionun temp spooferını denedim baştan aşşağı değiştiriyor değiştirmediği şey yok donanımda ama sadece van 152 yi geçiyor geri kalanı yok. Her temp spooferda en azından val 5 i kaldırma garantisi veren yok.

invisionun temp spooferını denedim baştan aşşağı değiştiriyor değiştirmediği şey yok donanımda ama sadece van 152 yi geçiyor geri kalanı yok. Her temp spooferda en azından val 5 i kaldırma garantisi veren yok.
Bu direkt ban ye tek tıkla kaldır mantığıyla çalışmıyor mı val5te kalacaksa spoof atmış olmuyorsun ki ne işe yarıyor

+rep gayet sağlıklı çalışıyor gigabyte b450 anakartım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu direkt ban ye tek tıkla kaldır mantığıyla çalışmıyor mı val5te kalacaksa spoof atmış olmuyorsun ki ne işe yarıyor
Eğer düzgün çalışıyorsa mantığı bu evet. Arkadaş her temp spooferda olan özellik demiş. Şuan piyasada toplasan 2-3 taneden fazla one click val 5 kaldıran spoofer yoktur.

reis abarta abarta yazmıssınıda format yok bios up yok raid yok falan filan sanki perm spoofer her temp spooferda var bu özellikler
Maalesef her spoof yazılımında bu özellikler yok. Bir çok spooferda bu saydığım unsurlar şart koşuluyor. Zaten piyasada temp spooferda çok az sayıda var. Bu yüzden bir çoğu tek seferlik ve lifetime satış yapıyor. Çünkü neredeyse hepsi perm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt