K4do
Uzman Üye
oylede demezsin krall LÖPLÖPFQWELÖDASÇŞCĞÇĞŞQWDŞQWAne diyorsa doğrudur
oylede demezsin krall LÖPLÖPFQWELÖDASÇŞCĞÇĞŞQWDŞQWAne diyorsa doğrudur
spoofer ile perma ban kaldıracağımda bilgisayar zarar görür mü ?reis abarta abarta yazmıssınıda format yok bios up yok raid yok falan filan sanki perm spoofer her temp spooferda var bu özellikler
Hayır zarar görmez.Perma ban yedim de seri numaralarım değişir ise bilgisayarım zarar görür mü bu durumdan ?
invisionun temp spooferını denedim baştan aşşağı değiştiriyor değiştirmediği şey yok donanımda ama sadece van 152 yi geçiyor geri kalanı yok. Her temp spooferda en azından val 5 i kaldırma garantisi veren yok.reis abarta abarta yazmıssınıda format yok bios up yok raid yok falan filan sanki perm spoofer her temp spooferda var bu özellikler
Bu direkt ban ye tek tıkla kaldır mantığıyla çalışmıyor mı val5te kalacaksa spoof atmış olmuyorsun ki ne işe yarıyorinvisionun temp spooferını denedim baştan aşşağı değiştiriyor değiştirmediği şey yok donanımda ama sadece van 152 yi geçiyor geri kalanı yok. Her temp spooferda en azından val 5 i kaldırma garantisi veren yok.
Eğer düzgün çalışıyorsa mantığı bu evet. Arkadaş her temp spooferda olan özellik demiş. Şuan piyasada toplasan 2-3 taneden fazla one click val 5 kaldıran spoofer yoktur.Bu direkt ban ye tek tıkla kaldır mantığıyla çalışmıyor mı val5te kalacaksa spoof atmış olmuyorsun ki ne işe yarıyor
Maalesef her spoof yazılımında bu özellikler yok. Bir çok spooferda bu saydığım unsurlar şart koşuluyor. Zaten piyasada temp spooferda çok az sayıda var. Bu yüzden bir çoğu tek seferlik ve lifetime satış yapıyor. Çünkü neredeyse hepsi perm.reis abarta abarta yazmıssınıda format yok bios up yok raid yok falan filan sanki perm spoofer her temp spooferda var bu özellikler
hayır olmayacakspoofer ile perma ban kaldıracağımda bilgisayar zarar görür mü ?