👨🏻‍⚕️SpoofDoc🏥 - One Click Temp VALORANT Spoofer - Format, Bios, Raid YOK! Tüm anakartlarda ve laptoplarda çalışır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temp spooferların çalışma yöntemi bu şekildedir. Seriallerin eskisine dönmesini istemiyorsanız sizin için Perm spooferlar daha uygun olacaktır.
Hiç ban yemeden kullanmaya başlarsak ve bu süreçte ban yersek süreç sonunda hala ban yememiş temiz bir pcye sahip olur muyuz?

Hiç ban yemeden kullanmaya başlarsak ve bu süreçte ban yersek süreç sonunda hala ban yememiş temiz bir pcye sahip olur muyuz?
Eğer bilgisayarınızdaki orjinal donanım ID'leri yasaklı değilse Spoofdoc aktifken hesabınız donanım yasaklaması alırsa orjinal donanım ID'leriniz bundan etkilenmez. Sadece Spoofdoc'ın Vanguarda gösterdiği sahte donanım ID'leri yasaklanır. Bu yasaklanan sahte donanım ID'lerini de tek tıklamayla değiştirebilirsiniz.

Eğer bilgisayarınızdaki orjinal donanım ID'leri yasaklı değilse Spoofdoc aktifken hesabınız donanım yasaklaması alırsa orjinal donanım ID'leriniz bundan etkilenmez. Sadece Spoofdoc'ın Vanguarda gösterdiği sahte donanım ID'leri yasaklanır. Bu yasaklanan sahte donanım ID'lerini de tek tıklamayla değiştirebilirsiniz.
sizin yazılımı alan spooferi ücretsiz kullanabiliryor mu?

monster ami laptoplarda spoofer çalışıyor mu ? temp olması üzücü

Format ve bios update istemişsiniz arkadaşım satın alınca. Hani format bios Raid istemiyordu :3 ?
bi kere van152 hatasını bios up down yapmadan çözecek cengaver yoktur. anakart id sine atılmış banı smbios ile kaldıracak bir sistem mi var? bazı anakartlara desktop üzerinden erişim sağlanıyor diye biliyorum ancak o anakartlar şu anda türkiyede yaygın mı bilemem. bu nedenle van152 kaldırmak için bios up down şart. şap şart

val5 konusuna gelecek olursak en kral en baba spoof da olsa tpm.sys yi nasıl temizleyecekmiş? ben bilgisayarı administrator olarak güvenli modda çalıştırıp zor siliyorum. epey zaman alıyor. bu arkadaşlar tpm kayıtlarını tek tuşla silebildiklerini iddia ediyorlar.

bu yazılımı kötülemiyorum yanlış anlamayın. bir dönem kullandım ve kullandığım en iyi spooferlerden birisi. o zamanlar manuel spoof bilmiyorduk tabi gidip para veriyorduk keriz gibi. şimdi çözdük olayı spoof dediğiniz olay sizin manuel yaptığınız işlemleri tek tuşla yapan ve manuel yapmakta zorlanan ya da manuel yapmayı hiç bilmeyen arkadaşları uğraştırmamak adına oluşturulan yazılımlar. bir çoğusunda da auto amidewin tabanlı çalışmakta. bu arkadaşların yazılımı da bunu fazlasıyla başaran bir yazılım. yazılımı kötülemiorum hiç bir şekilde yanlış anlaşılmak da istemem. ama yok bios up gerek yok yok raid yok (raid gerek yok doğrudur) yok formata gerek yok. böyle reklam hileleri ile insanlara spooferi aldırıp sonra da senin sistemin farklıymış sen bios up down yap o zaman çalışır. eee abi yaptım gene çalışmadı. bir de format at o zaman kesin çalışacak diye öğrenci arkadaşların paralarına göz dikmek olmaz. yakışı kalmaz. programınız güzel ama reklam hilesi ile pazarlamaya çalışmayın. diyin ki bir çoğu sistemde formata gerek yok ama format atmak daha garantili bir çözümdür yazın. alacak olan yine alır.

spooferlere para vermek yerine bir an önce manuel spoof atma konusunda kendinizi geliştirin. 4-5 spoof attıktan sonra emin olabilirsiniz tek tıkla yaparmış gibi akıcı bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Haklısın tam olarak bu dostum. ValoROX spooferı deneyebilirler en azından insanlara yalan söylemiyoruz.
seninki de yakışı kalmaz bir davranış. adamın satış konusunda adamın yazılımını boklayıp insanları kendi yazılımına yönlendirmek nasıl bir mevzu.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Güzel proje iyi satışlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt