motishia Gold Üye Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 448 Beğeniler 67 25 Eki 2021 #1 Yaptığım spoof işlemi format atarsam sıfırlanır mı Gupro spoof yapmıştım da merak ediyorum
ZeusAngel Gold Üye Katılım 12 May 2021 Mesajlar 640 Beğeniler 134 Yaş 21 25 Eki 2021 #2 motishia' Alıntı: Yaptığım spoof işlemi format atarsam sıfırlanır mı Gupro spoof yapmıştım da merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... bildiğim kadarıyla çoğu spoofer işlemi formatdan sonra eski haline dönüyor
motishia' Alıntı: Yaptığım spoof işlemi format atarsam sıfırlanır mı Gupro spoof yapmıştım da merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... bildiğim kadarıyla çoğu spoofer işlemi formatdan sonra eski haline dönüyor
motishia Gold Üye Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 448 Beğeniler 67 25 Eki 2021 #3 Çok teşekkür ederim hwidi banım kalktı da spofdan ban yemeyelim şimdi
R R7flex Banned Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 3,505 Beğeniler 2,000 25 Eki 2021 #4 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. motishia' Alıntı: Çok teşekkür ederim hwidi banım kalktı da spofdan ban yemeyelim şimdi Genişletmek için tıkla ... altıma sıçıyordum
motishia' Alıntı: Çok teşekkür ederim hwidi banım kalktı da spofdan ban yemeyelim şimdi Genişletmek için tıkla ... altıma sıçıyordum
Qudas Gold Üye Katılım 27 Şub 2020 Mesajlar 385 Beğeniler 48 25 Eki 2021 #5 motishia' Alıntı: Yaptığım spoof işlemi format atarsam sıfırlanır mı Gupro spoof yapmıştım da merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Döner tabi
motishia' Alıntı: Yaptığım spoof işlemi format atarsam sıfırlanır mı Gupro spoof yapmıştım da merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Döner tabi
A ahmetcabbar3 Yeni Üye Katılım 24 Eki 2021 Mesajlar 14 Beğeniler 1 25 Eki 2021 #6 mac falan sıfırlanıyor ama asus afudos ile yaptıysan kalıcı oluyor sadece bios update yaptığın zaman eski haline dönüyor
mac falan sıfırlanıyor ama asus afudos ile yaptıysan kalıcı oluyor sadece bios update yaptığın zaman eski haline dönüyor