Çözüldü spoof sonrası wındows etkınleştirelemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERSOYULUBEY

Uzman Üye
merhaba arkadaşlar evet windowsu etkinleştiremiyorum normalde valoranttan hwıd ban yedım sonra bısıler yaparak format olsun anakart bios updata olsun ve bırkac spoofer deneyerek banı delaya dönüştürmüştüm nasıl oldu falan hiç bilmiyorum denemedıgım sey konusmadıgım insan kalmadı cunku spoofera para vermemek için neyse dun bı valoranta hesap actım tekrar ban yıycem mı dıye dun geceye kadar oynadım ban yemedım sonra dedım res atınca yıycem kesın sabah kalkınca denedım hesap hala ban yememıstı nasıl oldu ne degıstı bılmıyorum spoof mu ıse yaradı yoksa anlamadım hesap hala ban yemıyor normalde yemem gerekırdı neyse sımdı cmd den wındows etkınlestırmeye calısıyorum etkinleştiremiyorum bazı hatalar verıyor anlamadım yardımcı olursanız cok sevınırım.(konun spoofla ve ne yaptıgımı bılmedıgım seylerden oldugunu dusundugum için anlattım)

kullandıgım sıte bu cmd den windows etkinleştirme;

Hata: 0xC004F016 Microsoft Windows çekirdek olmayan sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda hata metnini görüntülemek için 'slui.exe 0x2a 0xC004F016' komutunu çalıştırın.

Ekran_Alnts2.PNG

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ne demek istediğinizi anlamaddım hocam dedıgınızı yazdım baska bır forum sıtesı acıldı
ozelden daaha detaylı anlatırmısınz
slui.exe 0x2a 0xC004F016 bunu denermisin çalıştırmöayı

bu işe yarıyor bende yaramıştı sizde yaramaması çok garip
bilmiyorum hocam 3-4 gundur valorantta ban yedım ucretsız spoofer cart curt ındırmedıgım sey kalmaddı suanda ban yemıyorum ama bıılgısayarım bır garıp gelıyor ınt falan cekmıyor wındows etkınlestıremıyorum

slui.exe 0x2a 0xC004F016 bunu denermisin çalıştırmöayı
hocam onudaa denedım mıcrsoft kendı sıtesınde buna benzer hattayı bu sekılde cozmus

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bilmiyorum hocam 3-4 gundur valorantta ban yedım ucretsız spoofer cart curt ındırmedıgım sey kalmaddı suanda ban yemıyorum ama bıılgısayarım bır garıp gelıyor ınt falan cekmıyor wındows etkınlestıremıyorum

hocam onudaa denedım mıcrsoft kendı sıtesınde buna benzer hattayı bu sekılde cozmus
hocam spoofer ile vs yaptıysanız etkinleştirmek için gerekli izinleri sağlayamıyor olabilirsiniz spooferlar engelleyebiliyor bazı özellikleri çünkü eğer spoof süreniz bitmediyse format atıp yapın bunu sonra spoof atın yada gidin itemden 20tl ye alın key onu girin

hocam spoofer ile vs yaptıysanız etkinleştirmek için gerekli izinleri sağlayamıyor olabilirsiniz spooferlar engelleyebiliyor bazı özellikleri çünkü eğer spoof süreniz bitmediyse format atıp yapın bunu sonra spoof atın yada gidin itemden 20tl ye alın key onu girin
hocam soyle bır sıkıntı var bu sure zarfındaa dedgım gıbı hangı spoofer ıse yaradı yada ne ıse yaradı bılmıyorum nerden hangı spoof bulsam denedım ne etkı ettı hıcbır fıkrım yok normadle suan format attmıstım ama valodaan ban yemedıgım ıcın format atmak ıstemedım belkı baska yontemle hallederız dıye

direk key ile olmuyormu ?
hayır

burdan indir
ne bu hocam aydınlatın bızı ona gore denıyelım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt