benimki b450 ama konu sahibi arkadaşın ki ne bilmiyorummsi tam olarak modeli ne kanka b450 ?
benimki b450 ama konu sahibi arkadaşın ki ne bilmiyorummsi tam olarak modeli ne kanka b450 ?
seriallerin eski haline dönmemesi kullandıgın spoofera baglıdır anakartla alakası yok kardeşimbenimki b450 ama konu sahibi arkadaşın ki ne bilmiyorum
benim anakart msi a 320 a proydu pesp attık asus b 550 oldu aqbenimki b450 ama konu sahibi arkadaşın ki ne bilmiyorum
Arkadaş model soru ona cevap verdim.seriallerin eski haline dönmemesi kullandıgın spoofera baglıdır anakartla alakası yok kardeşim
benim valorantta banım kesinlikle kalkmıyor 4 tane spoof denedimkanka selamlar istersen bi göz at
https://cheatglobal.com/konu/pupsta-perm-spoofer-100-works-all-motherboards.66496/
nasıl kalkmıyor kardeşim ben sana bi ayetel kürsi okuyum bişeyciğin kalmazbenim valorantta banım kesinlikle kalkmıyor 4 tane spoof denedim
okursun bi ara kafana takma sennasıl kalkmıyor kardeşim ben sana bi ayetel kürsi okuyum bişeyciğin kalmaz