Spoof programları hakkında

spooflarda 3.parti bir yazılım olduğundan banlanman yüksek ihtimal diye düsünüyorum bu spooferın kalitesine göre değişir. 4 ay beklemen daha mantıklı bu spoof işleri ile uğrasmak istemezsen

evet spoofdan sonra bir süre sonra ban yiyebilirsin ürününe bağlı olarak değişir.
format + bios up zorunlu
güvenilir sağlam spooflar genelde bu forumda bulunuyor konu açarsan en kalileti spoof diye genel olarak önerilen yere gidebilirsin bende ghost spoofer kullandım delayımı kaldırdım önerimim ghost olur alıcaksan yanında bypass olandan al lifetime al istediğinz zaman hilede açabilirsin.
Bununla ilgili bana link bırakabilir misin özelden ? Satıcılarla konuşup birebir fikir almak istiyorum

Hocam spoofer 4 ay götürse bile bypassların methodları çoğu zaman fix yiyor dolayısıylada val 5 delay ban yiyorsun
4 ay götürecek bir bypass piyasada bana sorarsan yok

sormak istediğin olursa bypass ve spoof piyasasının içindeyim discord : kierasory

Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama spoof programları hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce çok eskiden 1 2 kere spoof attırmıştım birinde dolandırıldım diğerinde ise hile kullanmadığım halde 1 hafta sonra otomatik ban yedim.
Cheatglobal ailesinde bilgili bir çok insan olduğunu biliyorum ama tek tek ulaşmak yerine bu konu başlığı altında sizden fikirlerinizi bekliyorum.

Sorum şu öncelikle hile kullanmıyacağım için spoof attığımızda beni oyun bir süre sonra tekrar banlar mı ?
2. sorum ise spoof için bilgisayara format atmak zorundamıyım ?
3. soru güvenilir sağlam bir spoof nasıl bulabilirim

Bu konularda bana yardımcı olup beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Lütfen reklam yapma amaclı gelmeyin bu konuya, yardımcı olmaya gelin.
1. Sorunun cevabı; Her firmanın sattığı spoofer farklı yani bu durumda sana kimse kesin cevap veremez.

2. Sorunun cevabı; Günümüz spooferları kullanmak için evet format atmalısın.

3. Sorunun cevabı; Derin bir araştırma yapıp kaliteli ürünler bulabilirsin. Sana bu konuda istersen tabi yardımcı ve aracı olabilirim.

1. Sorunun cevabı; Her firmanın sattığı spoofer farklı yani bu durumda sana kimse kesin cevap veremez.

2. Sorunun cevabı; Günümüz spooferları kullanmak için evet format atmalısın.

3. Sorunun cevabı; Derin bir araştırma yapıp kaliteli ürünler bulabilirsin. Sana bu konuda istersen tabi yardımcı ve aracı olabilirim.
Sevinirim öyle çok yüksek bütçem yok az önceki arkadaşın dedıgı gibi 3000 ile 10000 tl gibi bir fiyat söylemişti çünkü. Ne kadar yardım alırsam o kadar iyi olur benim için

Hocam spoofer 4 ay götürse bile bypassların methodları çoğu zaman fix yiyor dolayısıylada val 5 delay ban yiyorsun

sormak istediğin olursa bypass ve spoof piyasasının içindeyim discord : kierasory
Umarım öyle vardır dostum

Sevinirim öyle çok yüksek bütçem yok az önceki arkadaşın dedıgı gibi 3000 ile 10000 tl gibi bir fiyat söylemişti çünkü. Ne kadar yardım alırsam o kadar iyi olur benim için

Umarım öyle vardır dostum
Satın alırken iade politikalarına da dikkat et hocam ürün çalışmazsa paran çöp olmasın

Bilginin kralı bunda buna danış derim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt