SPOFER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan motishia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

motishia

Gold Üye
Sitedeki tüm spoferlardan reban yiyorum 2-3 gün sonra eğer reban atmayacak hile kullanmadığım sürece asla ban atmayacak spof yapacak varsa ulaşsın
Ücret:90TL

90 tlye öyle bir spoofer bulursan banada haberdar et bende alayım. bir kere spoof açayım sınırsız kaldırsın 90 tlye olmaz sc4m yemek istiyorsan o ayrı tabi.

format atıp bios update atıp amıdewin yaparsan kalkar amıdewin calısmıyorsa sende afuwin yap kesin kalkar format atıp bios update atıp kalkmaması gibi birşey yok illaki kalkar forumdaki her methodu denediğini düşünmüyorum çok fazla program method var çünkü.

ücretsiz gupro ile forumdaki aynı ve forumdaki gupro spoof da formatlı formatsız banımı kaldırıyor :)
forumdakini kullandım ama o çalışmadı ücretli alayım ne olcak kac para dedim aldım çalıştı forumdakı Crâck ama satılan sureklı guncellenen ürün tabiki her zaman ücretsiz tarafdayim rus sitesini savuncak değilim :D

forumdakini kullandım ama o çalışmadı ücretli alayım ne olcak kac para dedim aldım çalıştı forumdakı Crâck ama satılan sureklı guncellenen ürün tabiki her zaman ücretsiz tarafdayim rus sitesini savuncak değilim :D
Gupronun orjinal sitesi taylandlı rus değil rus siteden aldıysan Crâck satın almıs olabilirsin bu arada orjinal guproda güncellenmiyor adamlar hatta satmıyor diye biliyorum. bende valla format bios update ile kaldırıyor gupro. aynı şeyi amıdewinde kaldırıyor gerçi ama. yinede formatsız da gupro calısıyor delay yiyip yemediğimi bilmiyorum hilesiz oynamadığım icin ama forumdaki calısıyor yani. sende calısmadıysa vardır bi olayı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt