kankam o değil defender kapalı zaten virüs programı da yok def control ile de baktım kapalı program olmuyor dedim sadece bendeaynen kanka windows defenderla devam
kankam o değil defender kapalı zaten virüs programı da yok def control ile de baktım kapalı program olmuyor dedim sadece bendeaynen kanka windows defenderla devam
doğru diyosun sade keyauthlarda kulanışlı oluyo her boka succes atan kendi keyauthunu hostlamak2 3 bebeyi kırarken işimi kolaylaştırıyor : )
Hayır hileyle ilgisi yok direk patcher i aç keyi yazspooferi kullanmak için hileyi önce mi açmamız lazım
Zaten satışta yapamiyor ayda yılda bir satın alıyorlar. Hepsi arkadaşlar zaten saydıklarınızın paste sürüsü bunlar.Kankam hepsi trenleme bunların. Lucille, Anomaly, Medusa, Cougar alayı topu trenleme noname veletler. @Cwubs @TibetUlubey @LOLSHAN gibi babayiğitler oldukça bu tür kansızlara ekmek yedirmeyecekler. Ben şahsi olarak paster Crâck eden insanları kahraman olarak görüyorum. Cidden ellerine sağlık bu tür türemelere ekmek yedirmiyorlar.
ben şahsen inandım önerin için sağol kulanmayızArkadaslar fix yemis calısmıyor bosuna denemeyin sahibiyle konustum o fix yedi dedi
ciddmi soyluyosun yoksa dalgamıben şahsen inandım önerin için sağol kulanmayız
ciddi ben de siliyorum şimdi çalışmıyormuşciddmi soyluyosun yoksa dalgamı