dc'den attımkral paralı bi hile varmı peki wallhack i falan olan
amidewinin iş yapacğını düşünüyorumHocam ban yiyince nasıl spooflayabiliriz tutorial tarzı bi video var mı acaba?
dc'den attımkral paralı bi hile varmı peki wallhack i falan olan
amidewinin iş yapacğını düşünüyorumHocam ban yiyince nasıl spooflayabiliriz tutorial tarzı bi video var mı acaba?
Oyunun çok eğlenceli mekanikleri var.Hileleri engellerler bence ileri zamanda.Hayatım da ilk defa CS ve Valo dışında oyun beğendim onda bari hile çıkarmayın harbi sövmemek için zor tutuyorum kendimi aga ;D oyuna ilk başladığım da daha 1 el oynadım aşırı sardı beni taki şu hileyi görene kadar awk ( Bu arada oyunu oynayanlar ilk elden beğeniyor bile oyun o kadar iyi )
Tek sıkıntı hileleri engellemek olmayacak engelleseler çok iyi oyunOyunun çok eğlenceli mekanikleri var.Hileleri engellerler bence ileri zamanda.
İlerde paylaşabiliriz belki neden olmasınHocam ban yiyince nasıl spooflayabiliriz tutorial tarzı bi video var mı acaba?
Henüz yok. Getirme planlarımız var.kral paralı bi hile varmı peki wallhack i falan olan
Engellemek için önlemler illa ki alıcaklar. Fark eder mi? Etmez.Tek sıkıntı hileleri engellemek olmayacak engelleseler çok iyi oyun
başka satıcı da mı yok şuaanHenüz yok. Getirme planlarımız var.
Türk hiç bi satıcıda görmedimbaşka satıcı da mı yok şuaan
Leta software farkıyla mı diyoruz o zaman ahahahadaha oyun cikmadi la
Discorddan yanıtlandıhocam ban yedik diyelim yeni steam hesabı mı accaz ona key falan yoksa hesap degistirme mantıgı varmı spoflyup?